Politie Utrecht

Persberichten Heuvelrug, 09.30 uur

Utrecht, 15-06-2010

Motorrijder gewond

VEENENDAAL- Op maandagochtend raakte een motorrijder gewond.

Omstreeks 07.30 uur verleende een 19-jarige motorrijder uit Beekbergen geen voorrang aan een 21-jarige autombilist uit Opheusden. Dit was op de Wageningselaan. Een aanrijding ontstond. De motorrijder brak zijn sleutelbeen en werd vervoerd naar het ziekenhuis.

Hond doodgebeten

VEENENDAAL- Op maandagavond werd een hond doodgebeten op een hondenuitlaatplaats.

Omstreeks 21.15 uur waren twee honden aanwezig op de hondenuitlaatplaats aan de Korte molenstraat. De twee honden vlogen elkaar vervolgens in de haren en een hond kwam hierbij te overlijden. De hond van de 27-jarige jarige eigenaar vluchtte na dit incident. De gemoederen liepen hoog op en de politie moest er aan te pas komen om te bemiddelen tussen de hondeneigenaren van 25 en 27 jaar uit Veenendaal.

Bromfietser gewond

RHENEN- Op maandagavond raakte een bromfietsbestuurder gewond bij een aanrijding.

Omstreeks 20.30 uur reed een 17-jarige jongen uit Kesteren over de Cuneraweg. Een 70-jarige automobilist uit Rhenen reed hier ook, sloeg op een gegeven moment af en zag kennelijk de bromfietser over het hoofd. Een aanrijding was het gevolg en de jongens met verschillende forse kneuzingen vervoerd naar het ziekenhuis, waar hij een nacht voor werd opgenomen voor observatie.