Scania


dinsdag 15 juni 2010 9:48

Scania V8 autotransporter voor BMW dealer De Beier

Breda, 15 juni - Onlangs is er een speciale Scania R 500 King of the Road afgeleverd aan BMW dealer De Beier in Heerenveen.

Sipke Visser, Account manager van Scania dealer Rinsma (l) overhandigt de sleutels van de nieuwe Scania R500 aan de heer Van der Goot van BMW De Beier.
Vergroot foto

Het betreft de nieuwe Scania R-serie, Truck of the Year 2010, voorzien van het luxe King of the Road pakket. De Beier heeft bewust voor deze imposante truck gekozen aangezien deze goed aansluit bij de uitstraling van de Friese BMW/Mini dealer.
De nieuwe autotransporter is voorzien van de sterke 500 pk sterke Scania V8 motor in combinatie met de vernieuwde Scania Opticruise en de nieuwe tweepedaals koppeling. De opbouw werd verzorgd door Tijhof en deze maakt het mogelijk om drie personenauto's tegelijk te transporteren. Om het laden en lossen van de auto's te vergemakkelijken heeft de Scania geprogrammeerde luchtvering.

De autotransporter zal een opvallende verschijning op de weg zijn. Scania dealer Rinsma verzorgde de aflevering van dit speciale voertuig.
New R-series

Nieuwe R-serie

Truck of the Year 2010. Alle nieuwe trucks uit de Scania R-serie zijn bestemd voor de zwaarste langeafstands-transporten en bouwtaken.