Zebra Technologies speelt met nieuwe RW 420 Print Station in op vraag naar hoogwaardige mobiele apparatuur 15/06/2010 12:50

PR Newswire

ZEIST, Nederland, June 15, 2010 /PRNewswire/ --

- Mobiele printer voor handterminals van Motorola met dunner en lichter profiel, voor extra productiviteit onder mobiele medewerkers

Zebra Technologies Corporation (Nasdaq: ZBRA), een
vooraanstaand wereldwijde producent van gespecialiseerde print- en automatische identificatie-apparatuur, presenteert de nieuwe RW 420 Print Station (model RW4-PS), een printer en hand-held in één. De RW4-PS staat borg voor een efficiënter en effectiever beheer van mobiele apparatuur en verhoogt daarmee de productiviteit van werknemers, die bovendien minder (oplaad)apparaten hoeven mee te nemen. Dankzij al deze voordelen zal de RW 420 snel ingang vinden onder eindgebruikers.

Met de RW4-PS wordt ingespeeld op de veranderende zakelijke
behoeften van mobiele medewerkers. De Zebra-technologie voor mobiel printen is verwerkt in één, compact, licht en robuust apparaat ter ondersteuning van de MC70 en MC75 uitneembare handheld terminals.

"De Zebra RW 420 Print Station verhoogt de productiviteit en stroomlijnt de productieketen van ondernemingen," aldus Norbert Terlouw, Zebra Country Manager Benelux. "Dit nieuwe product biedt geweldige verbeteringen voor mobiele medwerkers, zoals de ingebouwde printer, maar blijft licht en robuust genoeg voor gebruik onderweg en tijdens klantbezoeken, die daarmee des te productiever worden. Het sjouwen met apparatuur en inladen van losse onderdelen en producten in de auto behoort nu echt tot het verleden."

De nieuwe mobiele oplossing van Zebra biedt voordelen in
bijvoorbeeld de volgende situaties en sectoren:


- Levering aan de winkel: Dit vereist nauwkeurige en real-time facturering en documentproductie. Het model is geschikt voor het aanmaken en beheren van kwitanties, facturen, picklists, vrachtlijsten en het printen van afrekeningsrapporten.


- Buitendienst: Het zijn met name de medewerkers in de
buitendienst die door middel van superieure klantenservice de klanttevredenheid moeten vergroten. De RW4-PS is daarbij een handig hulpmiddel, bijvoorbeeld voor het printen van facturen, opdrachten, opdrachtbevestigingen en onderdelenrapportages.


- Overheid: Mobiele apparatuur voor het verzamelen en printen van gegevens is voor overheidsinstanties cruciaal, niet alleen om de juistheid van de informatie te garanderen maar ook om de veiligheid van het personeel te waarborgen. Met de RW4-PS kunnen medewerkers eCitation data onderweg snel digitaal bekijken en controleren, zodat ook het risico van administratiefouten afneemt.

"De RW 420 Print Station illustreert het sterke partnerschap tussen Motorola en Zebra," aldus Marco Landi, vice-president EMS Channels EMEA van Motorola. "We vinden het bij Motorola vooral geweldig dat deze nieuwe unit onze populaire MC70 en MC75 ondersteunt. Met deze geïntegreerde oplossing bieden we onze gezamenlijke klanten de oplossing om de productiviteit en efficiëntie van hun mobiele medewerkers te vergroten en daarmee ook de klanttevredenheid te bevorderen."

De RW4-PS wordt hoofdzakelijk verkocht via het uitgebreide
partnernetwerk van Zebra, dat uiteenlopende segmenten en regio's omvat. Voor meer informatie: http://www.emea.zebra.com/en/rwseries.

Over Zebra Technologies

Zebra Technologies Corporation helpt klanten hun zakelijke
prestaties te verbeteren met producten en oplossingen voor het identificeren, volgen en beheren van activa, transacties en mensen. Meer dan 90% van de Fortune 500-bedrijven in ruim 100 landen maakt gebruik van de innovatieve en betrouwbare Zebra printers, toebehoren, RFID-producten en software om hun productiviteit en kwaliteit te verbeteren, de kosten te verlagen en de klantenservice te optimaliseren. Ga voor meer informatie over Zebra en Zebra-producten naar http://www.zebra.com, +44-(0)1628-556000

Perscontacten: Barbara Malengreaux / +32 2 545 65 48 / barbara.malengreaux@ogilvy.com Alexia Baum / +32 2 545 66 03 / alexia.baum@ogilvy.com






-