Gemeente Berkelland


Onderhoud aan drukriolering in buitengebied van Eibergen, Neede, Borculo en Ruurlo

GMB Rioleringstechnieken BV voert onderhoud uit aan de drukriolering in de buitengebieden van Eibergen en Neede. Terwijl het bedrijf Dusseldorp Rioolservice B.V. onderhoud uitvoert aan de drukriolering in de buitengebieden van Borculo en Ruurlo. Bewoners in de buitengebieden van Eibergen en Neede kunnen bij storing het telefoonnummer 0630 - 575 334 bellen. En bewoners in de buitengebieden van Borculo en Ruurlo kunnen bij storing bellen naar: 0544 - 395 527. Deze nummers zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar. U kunt dan een medewerker van GMB of Dusseldorp verwachten om de storing te verhelpen.

Alle rioolaansluitingen en pompgemalen

GMB Rioleringstechnieken BV voert het onderhoud uit aan de drukriolering in de buitengebieden van Eibergen en Neede. Deze worden begrensd door de voormalige gemeentegrenzen van Eibergen en Neede (zie kaart). Het gaat om alle rioolaansluitingen en pompgemalen, ook die, die vóór 2004 zijn aangelegd.

Dusseldorp Rioolservice B.V. voert het onderhoud uit aan de drukriolering in de buitengebieden van Borculo en Ruurlo. Deze worden begrensd door de voormalige gemeentegrenzen van Borculo en Ruurlo (zie kaart). Het gaat om alle rioolaansluitingen en pompgemalen.

Storingsnummers drukriolering

Bewoners in de buitengebieden van Eibergen en Neede moeten bij storing het telefoonnummer 0630 - 575 334 bellen.

Bewoners in de buitengebieden van Borculo en Ruurlo moeten bij storing het telefoonnummer 0544 - 395 527 bellen.

U herkent de bedrijven aan de volgende logo's:

GMB logo

logo Dusseldorp

Mutatiedatum 14/06/2010