Gemeente Zwolle

Zwolle legt de Verbinding op vastgoedbeurs

Van 8 tot en met 10 juni 2010 vond de Provada in de Amsterdam RAI plaats. De Provada - hét Nederlandse vastgoedplatform - was drie dagen lang het ontmoetingspunt voor beleggers, banken, aannemers, projectontwikkelaars, makelaars en gemeenten. Ook dit jaar deelde Zwolle weer haar stand met gemeente Kampen. Een professionele barista van Algra Mocca d'Or serveerde de gasten een café latte; een kunstwerkje op zich.

De Verbinding

`De Verbinding' stond op deze beurs centraal, doelend op de vele corridors die van Zwolle naar Kampen leiden. De A50, de IJssel en binnenkort de regiotram en in 2012 de Hanzelijn verbinden de twee netwerksteden binnen 10 minuten. Maar ook de rest van Nederland is in een mum van tijd te bereiken. Met de komst van de Hanzelijn ligt Amsterdam op nog maar 55 treinminuten.
Met de verbreding van de A28 is er een goede doorstroming naar het noorden. Dat is een absoluut pluspunt voor bedrijven die gevestigd zijn op bedrijventerrein Hessenpoort. Uit reacties van bezoekers op de Provada kwam weer duidelijk naar voren dat de centrale ligging voor menig ondernemer reden is om zich in Zwolle te vestigen. Ook het feit dat de bedrijvenlocaties ruim van opzet zijn is een motivatie. In Zwolle geen ruimtegebrek!

Elkaar zien en elkaar spreken; daar draait het om bij een beurs. Dat werd ook dit jaar weer bevestigd. De voedingsbodem voor vruchtbare samenwerking is gelegd. Nu gaan we oogsten! Meer informatie over over investeren in Zwolle vindt u op:


* www.zwolle.nl/ondernemen/uw-onderneming-in-zwolle