Het Goed & Groen Voordeelboekje is er.

15/06/2010 14:18

Brighter World / Dif Books B.V.

Tweederde van alle Nederlanders koopt al regelmatig biologisch. Koks zijn er dol op. President Obama en de Paus eten biologisch. EKO is in de supermarkt het 4e grootste merk. Ook fair trade is enorm in opkomst.

Begin juni lanceren Brighter World/Dif Books i.s.m. met Biologica het Goed & Groen voordeelboekje.

Het boekje is op alle manieren een kennismaking met Biologisch en fair trade consumeren. De tien belangrijke redenen om over te gaan op biologisch eten maakt voor de lezer inzichtelijk wat nu precies het voordeel is van biologische consumptie. Het wat, waar, waarom en hoe van fair trade.

Het Goed & Groen voordeelboekje bevat bijna vijftig cheques met uiterst voordelige aanbiedingen en kortingen die de lezer in staat stellen kennis te maken met Biologisch en fair trade. Dat gaat van een doosje biologische eieren van een adoptiekip tot een half jaar kosteloos gebruik van een buurtauto. Van kortingen op natuurlijke cosmetica, een wasbal, tal van 'groene' bladen, tassen en sieraden tot een jaar lang gratis brandstof bij een pelletkachel.

In het Goed & Groen voordeelboekje zitten ook een aantal blanco cheques. Deze kunnen worden verzilverd voor actuele aanbiedingen die je elke maand per mail ontvangt, als je je inschrijft voor de Goed & Groen Voordeelmail.

Het boekje is bedoeld voor consumenten die geĂŻnteresseerd zijn in eerlijk en heerlijk, iedereen die betrokken is bij een betere wereld en bewust met de aarde wil omgaan. Het Goed & Groen Voordeelboekje krijg je gratis als je donateur wordt van Biologica, de organisatie voor biologische landbouw en voeding.

Het Goed & Groen Voordeelboekje is vanaf begin juni te koop in de winkels of online te bestellen bij Brighter World/Dif Books via bestellen@goedgroenvoordeel.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.goedgroenvoordeel.nl