Politie Midden- en West Brabant

Persberichten District Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 15-06-2010

Rijbewijs ingevorderd van dronken brokkenpiloot

HOEVEN: De politie maandagmiddag om ongeveer zes uur het rijbewijs ingevorderd van een 33-jarige inwoner uit Oudenbosch. De man was met zijn auto in de sloot beland langs de Bovenstraat. Gelukkig waren er getuigen van het ongeval die de bestuurder uit zijn benarde positie bevrijdden. Toen de politie arriveerde bleek dat de man gedronken had. Hij is met een ambulance vervoerd naar het ziekenhuis in Roosendaal. Daar is bloed van hem afgenomen om te kunnen onderzoeken hoeveel alcohol hij gedronken had. De uitslag daarvan laat even op zich wachten maar gezien het rijgedrag heeft de politie toch zijn rijbewijs afgenomen. De verwondingen van de man vielen gelukkig mee.

Politie houdt vier mannen aan voor ordeverstoring

ROOSENDAAL: Maandagmiddag heeft de politie vier mannen aangehouden op de Markt. Het was erg druk op de Markt en de politie hield met meerder mensen toezicht. Omstreeks zeven uur merkten de agenten dat de sfeer wat meer gespannen was. Ze zagen dat vier mannen zich nogal agressief gedroegen naar het overige publiek en naar de politie toe. Om verder verstoringen te voorkomen zijn de vier, in de leeftijd tussen de 22 en 26 jaar uit Roosendaal, aangehouden voor het verstoren van de openbare orde. De vier zijn naar het bureau gebracht waarna de rust wederkeerde op de Markt. Het viertal is later op de avond met een proces-verbaal weer heengezonden.

Veelpleger aangehouden na openbreken automaat

ROOSENDAAL: Een bekende veelpleger is maandagavond om half twaalf op de Stepvelden op heterdaad aangehouden voor het openbreken van een automaat.

De veelpleger, 34 jaar uit Roosendaal, hield zich verdacht op bij de stofzuigerautomaten van een benzinestation. Een oplettende werknemer van het benzinestation meldde dat aan de politie. De politie sprak de man aan die geen plausibele verklaring kon geven wat hij daar stond te doen. Bij onderzoek door de agenten bleek een van de automaten opengebroken te zijn en waren de muntjes gestolen. Er lag een tas met inbrekerswerktuigen in de bosjes en een hoeveelheid muntjes. Hierop is de verdachte aangehouden en ingesloten aan het bureau in Breda. De zaak wordt verder onderzocht omdat de automaten de afgelopen tijd al vaker opengebroken zijn..

Laatst gewijzigd 15-06-2010 15:04 | © Regio Midden en West Brabant |