Politie Midden- en West Brabant

Persberichten District Tilburg

Bergen op Zoom, 15-06-2010

Drie aanhoudingen na vechtpartij

Tilburg: De politie heeft maandagmiddag omstreeks zeven uur op de Heuvelring drie mannen aangehouden die betrokken waren geweest bij een vechtpartij.

Door de voetbalwedstrijd eerder die middag waren er veel mensen op de been vooral op de terrassen. Extra ingezette agenten, die toezicht hielden in het horecagebied, kregen de melding dat er een vechtpartij was voor een café. Toen de agenten arriveerden bleek de vechtpartij al over te zijn. Wel liepen er nog enkele mannen die erg agressief reageerden op de politie en het overige publiek. Om escalatie en meer vechtpartijen voor te zijn heeft de politie drie mannen, die eerder al bij de vechtpartij betrokken waren, aangehouden op grond van de Algemene Politieverordening van de Gemeente Tilburg. Het drietal, 28 en 31 jaar oud uit Kaatsheuvel, is later op de avond na verhoor weer heengezonden.

Vrouw van fiets gereden, verdachte aangehouden

Tilburg: Een 28-jarige vrouw uit Tilburg is maandagavond om negen uur op de Hovenierstraat door de bestuurder van een auto van haar fiets gereden. De vrouw fietste aan de rand van de weg toen de auto, vanuit tegenovergestelde richting, op haar af kwam gereden. De vrouw kon geen kant meer op en de auto reed tegen haar aan. Het slachtoffer viel op de grond en liep daardoor schaafwonden op. De bestuurder van de auto reed achteruit, verontschuldigde zich en reed weg. Een getuige van de aanrijding sprak een toevallig passerende politieauto aan. De agenten konden de bestuurder, 32 jaar uit Tilburg, op de Kolvenierstraat aangehouden. De verdachte bleek meer dan drie keer teveel gedronken te hebben dan toegestaan is.

Rijbewijs ingevorderd

Tilburg: Een 65-jarige inwoner uit Tilburg is maandagavond zijn rijbewijs kwijt geraakt in verband met het rijden onder invloed. Surveillerende agenten zagen de man om elf uur op de Stappegoorweg rijden. Ze zagen dat hij erg slingerde en bijna tegen een
middengeleider reed. Nadat ze hem aangesproken hadden bleek dat hij gedronken had. Aan het bureau wees de ademanalyse uit dat hij bijna vijf keer teveel gedronken had. Hij heeft zijn rijbewijs ingeleverd. De officier van justitie zal bepalen of hij hem ook weer terug krijgt.

Laatst gewijzigd 15-06-2010 15:09 | © Regio Midden en West Brabant |