Gemeente Beek


Het team van NJOY Gemeente Beek stelt zich voor!

Het NJOY-team v.l.n.r. Pauline, Margoo, Tom en Marcel. Hallo! Ik ben Margoo Timmermans en sinds september 2008 coördineer ik het NJOY-project van de gemeente Beek. Via het NJOY-project krijgt de Beekse jeugd de kans om kennis te maken met diverse sport- en cultuuractiviteiten. Ik organiseer de activiteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. De activiteiten vinden zowel onder schooltijd als na schooltijd plaats. Dit jaar hebben bijvoorbeeld alle leerlingen van de groepen 3 t/m 8 van de basisscholen onder schooltijd kennis gemaakt met de judosport. Ook zullen er weer gemeentelijke sportdagen plaatsvinden voor alle scholen én doen alle leerlingen van de groepen 7 en 8 mee aan een fietsstimuleringsproject genaamd Tour de Fun. Naast de activiteiten die ik organiseer voor het NJOY-project coördineer ik het project Impuls Bewegingsonderwijs. Hierbij ondersteun ik leerkrachten bij het geven van de gymlessen op de Beekse basisscholen. Voordat ik de activiteiten voor het NJOY-project regelde, heb ik gymles gegeven op een aantal scholen. Ook heb ik zwemles en groepstrainingen in de fitness gegeven.

Mijn naam is Pauline Schrooten en ik ben sinds november 2009 werkzaam bij de gemeente Beek. Ik houd mij vooral bezig met het organiseren van NJOY-activiteiten voor jongeren in de leeftijd van 12 t/m 18 jaar. Dit kunnen activiteiten zijn op het gebied van sport zoals karate, zumba of nunchaku, maar dit kan ook iets cultureels zijn, bijvoorbeeld het graffitiproject. Deze activiteiten vinden zowel in Beek als in Geleen en Stein, op het Graaf Huyn College en Groenewald plaats. Naast mijn werkzaamheden in Beek, werk ik nog bij de Sportstichting Sittard-Geleen en in het zwembad.

Hallo, mijn naam is Tom Eijkelenberg en ik werk sinds 1 september 2009 bij de gemeente Beek als verenigingsconsulent. In 2007-2008 heb ik mede het NJOY-project opgezet, maar nu ondersteun ik verenigingen met raad en daad. Mijn taken omvatten onder andere het coördinatorschap van het NK jeugd wielrennen, het Limburgs handbalplan, de vrijwilligersavond, NL DOET en algemene ondersteuning van verenigingen. Dit sluit goed aan bij mijn opleiding sportmanagement. Buiten mijn werk bij de gemeente Beek werk ik als consulent educatie bij BiblioNova.

Mijn naam is Marcel Schoenmakers en sinds 1 september 2009 ben ik als verenigingsconsulent werkzaam voor de gemeente Beek. In Tilburg heb ik de opleiding voor docent lichamelijke opvoeding afgerond, gevolgd door een avondopleiding Sport en Bewegingsleider voor senioren. Tevens ben ik één jaar werkzaam geweest als bewegingsagoog binnen een gehandicaptenorganisatie. Ik ga mij vooral bezighouden met gehandicaptensport, seniorensport, vrijwilligersavond, NL DOET en algemene verenigingsondersteuning. Naast mijn werkzaamheden als verenigingsconsulent bij de gemeente Beek ben ik docent lichamelijke opvoeding binnen het voortgezet onderwijs.Â
Â

NJOY in Beek NJOY in Beek