Stadsdeel Amsterdam Zuidoost



---

Wijktour EGK-buurt

10 juni 2010
De Wijkaanpak komt deze zomer naar u toe! Tijdens deze tour staan wij op verschillende plekken in de buurt, om u de mogelijkheid te geven uw ideeën te presenteren. U kunt zelf een bijdrage leveren aan de verbetering van de buurt en voor deze bewonersinitiatieven is er geld beschikbaar.

Hebt u een goed idee ter verbetering van de buurt? Dan is dit het moment om uw idee te presenteren aan de buurt en dit uit te gaan voeren. De tour biedt u een podium om uw idee onder de aandacht te brengen, pak deze kans!

De populaire stand-up comedian Jeffrey Spalburg van de show `Fatu' in het Bijlmerparktheater, is de host van deze bijeenkomsten. Voor meer informatie over bewonersinitiatieven kunt u contact opnemen met Charlene Austin via telefoonnummer 020 252 50 72 of via wijkaanpak@zuidoost.amsterdam.nl

Ook zullen de verschillende partners in de wijkaanpak, zoals het stadsdeel, de corporaties en bewonersverenigingen, informatie geven over huidige projecten waar u als bewoner van kan profiteren.

Ter afsluiting van de bijeenkomsten gaan we gezellig met z'n allen, onder het genot van een hapje en een drankje, wedstrijden van het WK voetbal in Zuid-Afrika bekijken. Op de volgende data zijn wij aanwezig in de wijk:

Zaterdag 19 juni: In het CEC aan de Bijlmerdreef 1289 vanaf 12.00 uur, daarna is er de mogelijkheid om de WK-wedstrijden Nederland-Japan en Ghana- Australië gezamenlijk te bekijken.

Woensdag 23 juni: Bij het buurtcentrum Bonte Kraai naast winkelcentrum Kraaiennest vanaf 18.00 uur, daarna is er de mogelijkheid om de WK-wedstrijd Ghana-Duitsland gezamenlijk te bekijken.

Donderdag 24 juni: Bij sportschool Oranjehorst vanaf 18.00 uur, waarna er de mogelijkheid is om de WK-wedstrijd Kameroen-Nederland gezamenlijk te bekijken.

---