Gemeente Goedereede


Bekendmaking - Ontwerp Nota Wervelender ter visie gelegd

De ontwerp Nota Wervelender ligt van 1 juni tot en met 20 juli 2010 ter visie. Met de ontwerp Nota Wervelender geeft de Provincie Zuid-Holland aan hoe ze het beleid rond windenergie vorm wil geven.

Waar kunt u het ontwerp inzien?
De ontwerp Nota Wervelender ligt ter inzage bij de klantencentrum informatiediensten (bibliotheek) van het provinciehuis en de gemeenten in Zuid Holland (zie onderstaand document).

Hoe dient u uw zienswijze in?
U kunt uw zienswijze op de ontwerp Nota Wervelender schriftelijk en/of mondeling indienen van 1 juni tot en met 20 juli 2010. Via www.zuidholland.nl/windenergie kunt u een formulier downloaden. U kunt dit ingevuld uitprinten en ondertekend opsturen naar:

Provincie Zuid-Holland
Afdeling Milieu
Postbus 90602
2509 LP Den Haag

Voor informatie over de wijze waarop u mondeling uw zienswijze kunt indienen kunt u bellen naar (070) 441 83 41.

Gegevens vermelden
Het is belangrjk dat uw zienswijze zo concreet mogelijk is. Vermeld in elk geval uw naam, adres en contactgegevens, de datum en onderdeel van het ontwerp waar uw zienswijze betrekking op heeft en wat uw motivering is. Als het over een specifieke locatie voor windturbines gaat, noem dan ook de naam hiervan.

Vervolg
Ieder die een zienswijze heeft ingediend, ontvangt de nota van beantwoording met alle zienswijzen, voorzien van een reactie. De zienswijzen kunnnen leiden tot aanpassing van het ontwerp. Mocht u vinden dat er onvoldoende aan uw zienswijze tegemoet is gekomen, dan kunt u uw zienswijze nog mondeling toelichten bij Provinciale Staten. Provinciale Staten stellen uiteindelijk de ontwerp Nota Wervelender vast.

Meer informatie
Voor meer informatie of vragen kunt u terecht bij de Adfedeling Milieu van de provincie Zuid-Holland, telefoon (070) 441 83 41 of een e-mail sturen naar windenergie@pzh.nl of via www.zuidholland.nl/windenergie.

Bron: provincie Zuid-Holland

* Ontwerpnota Wervelender.pdfLees voor