Gemeente Noordwijkerhout


Vooraankondiging bestemmingsplan `Pletterij 3'

Burgemeester en wethouders van Noordwijkerhout geven ingevolge artikel
1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) kennis van het feit dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor het perceel Pletterij 3.

Het plangebied heeft alleen betrekking op het perceel Pletterij 3, het pand waar voorheen een bouwmarkt was gevestigd. Directe aanleiding voor het nieuwe bestemmingsplan vormt de voorgenomen vestiging van een indoorspeeltuin. Het gewenste gebruik van het oude bedrijfsperceel ten behoeve van een indoorspeeltuin is in strijd met het geldende bestemmingsplan. De realisatie van de indoorspeeltuin betreft een functiewijziging van de bestaande bebouwde en onbebouwde gronden en behoeft daarom een nieuw bestemmingsplan.

Naar aanleiding van deze vooraankondiging is het nog niet mogelijk te reageren.
Ten aanzien van deze voornemens liggen in deze fase van de voorbereiding geen stukken ter inzage, kunnen nog geen zienswijzen worden ingediend en wordt geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld een advies over het voornemen uit te brengen. Te zijner tijd zal een ontwerp van het bestemmingsplan ter inzage worden gelegd. Dan is het mogelijk om te reageren. Op de gemeentepagina van het Noordwijkerhouts Weekblad wordt aangekondigd wanneer dat is en hoe u kunt reageren.