Gemeente Heemskerk


dinsdag, 08 juni 2010

Buurtteam Hart van Heemskerk presenteert buurtcontract

Fietsen over de stoep, hondenpoep, hangjongeren, te weinig parkeerplaatsen en speeltuinen. Wie heeft daar geen mening over? De bewoners van Hart van Heemskerk wel. Deze en andere punten zijn opgenomen in het buurtcontract Hart van Heemskerk.

Het buurtteam van Hart van Heemskerk nodigt bewoners van de buurt uit voor de presentatie van het nieuwe buurtcontract. Deze presentatie vindt plaats op 15 juni in De Cirkel vanaf 19.30 uur. De afgelopen maanden hebben ongeveer twintig bewoners, de opbouwwerker van Welschap Welzijn en de buurtcoördinator van de gemeente samen met het buurtteam hard gewerkt aan het maken van actiepunten die de woon- en leefomgeving veiliger én aangenamer moeten maken.

Tijdens de buurtcontractavond van 15 juni laat het buurtteam de bewoners van Hart van Heemskerk een aantal activiteiten zien die het komende jaar in de wijk worden gerealiseerd. Activiteiten op het gebied van jongeren, schoon, heel en spelen en verkeer. Op deze manier zorgt het buurtteam er samen met de partners van buurtgericht werken (WOONopMAAT, politie en Welschap Welzijn) voor dat deze levendige wijk aangenaam blijft om te wonen.
Ook daagt het buurtteam de inwoners van het Hart van Heemskerk deze avond uit om hun kennis van dit mooie gebied te laten testen in een quiz. Natuurlijk zijn hiervoor leuke prijzen beschikbaar! Graag willen de leden van het buurtteam tijdens deze avond kennis maken met andere bewoners van Hart van Heemskerk. Het buurtteam zet zich het hele jaar belangeloos in voor de buurt en wil de resultaten van deze inspanningen graag met de bewoners te delen.
Bewoners uit Hart van Heemskerk die deze avond willen bijwonen zijn van harte uitgenodigd. Zij kunnen zich opgeven via e-mail: horst@remove-this.heemskerk.nl.

---