Vereniging van Toezichthouders in Woningcorporaties


Agenda

Regionale Regionale themabijeenkomst 'Cultuur en Gedrag' Datum: Dinsdag 15 juni 2010
Tijd: 17:30 - 20:30
Lokatie: Hotel New York, Rotterdam

Het Corporate Governance Insights Centre van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Rijksuniversiteit Groningen heeft, in samenwerking met Pro Boards en de VTW, onderzoek gedaan naar het functioneren van Raden van Commissarissen. De conclusie van dit onderzoek worden gepresenteerd tijdens de regionale themabijeenkomsten `Cultuur en Gedrag' op 27 mei (Zwolle), 10 juni (Utrecht) en 15 juni (Rotterdam).

Programma
Hans van Ees (Rijksuniversiteit Groningen) zal ingaan op de conclusies van het onderzoek en de aanbevelingen toelichten. Hierna zal Eric Kemperman (PCO Advies en commissaris bij een woningcorporatie) een praktijkcasus behandelen over cultuur en gedrag in een Raad van Commissarissen. Tot slot zal Nathalie Aalbers (Van Doorne N.V.) ingaan op de onderwerpen `aansprakelijkheid van commissarissen' en `vertrouwenspersonen voor commissarissen'. Hierbij vindt uiteraard discussie plaats met de aanwezige toezichthouders. De bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Voor informatie over locatie en tijden zie de Activiteitenagenda. Aan deelname zijn geen kosten verbonden voor leden van de VTW; niet-leden betalen een bijdrage van 100 euro. Voor aanmelding kunt u contact opnemen met Danielle Eroglu, office-manager VTW (E d.eroglu@vtw.nl, T 030 - 25 25 785).

In de tweede helft van 2010 worden deze regionale themabijeenkomsten ook georganiseerd in Noord- en Zuid-Nederland.