Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuw hoofd adviesgroep InfraConsult PRC

Bodegraven, 15 juni 2010 - Ir. Ruud Loeve beëindigt na 5 jaar zijn functie als hoofd van de adviesgroep InfraConsult bij PRC. Loeve legt zich binnen PRC geheel toe op zijn rol als commercieel partner. Ir. Michiel Roelofs MBA heeft de functie van hoofd van de adviesgroep InfraConsult van Loeve overgenomen.

Loeve gaat zich vooral richten op het verder ontwikkelen van de innovatieve green value management methodiek, voor het verduurzamen en optimaliseren van projecten binnen de infrastructuur, utiliteitsbouw en gebiedsontwikkeling. Roelofs gaat de groep van 25 consultants van de adviesgroep InfraConsult aansturen, in een duorol met Ridwaan Tmalla MSc, die deze functie deelde met Loeve. De adviesgroep is specialist in strategische advisering voor complexe projecten in de infrastructuur en gebiedsontwikkeling. Belangrijke aandachtgebieden zijn procesmanagement, complexe aanbestedingen, contracteringsvraagstukken en implementatie van risicomanagement.

Over PRC
PRC is een onafhankelijk en multidisciplinair adviesbureau, dat haar opdrachtgevers ondersteunt op het gebied van bouw, huisvesting, ruimtelijke ontwikkeling en infrastructuur. Dit gebeurt door middel van project- en procesmanagement, research en consultancy. PRC streeft ernaar de vakgebieden waarop zij actief is verder tot ontwikkeling te brengen door onderzoek, ontwikkeling, opleidingen en toepassingen, zodat zij hierdoor kan bijdragen aan de ontwikkeling van de maatschappij. PRC is een onderdeel van ARCADIS Nederland, divisie Gebouwen.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht