Senioren maken zelfstandig hun eigen websites bij TriaGradi.nl


Een nieuw bedrijf richt zich op senioren op het internet

MIDDELBURG, 20100615 -- Uit recent onderzoek is gebleven dat ouderen net zo actief zijn op het internet als jongeren. Ouderen gebruiken het internet vooral om in contact te blijven met vrienden en familie. Nu is het ook mogelijk voor senioren om zonder technische kennis een eigen website te onderhouden bij TriaGradi.nl

De huidige generatie is opgegroeid met iPod en mp3. De oudere generatie heeft veel minder feeling met deze technologische veranderingen.

Daarom is TriaGradi opgericht. Speciaal voor senioren is het nu mogelijk om zelfstandig een website te onderhouden zonder al te veel kennis van computers. Als iemand een e-mail kan versturen, dan kun je ook een website onderhouden is het motto.

Neem als voorbeeld Guus.

Net met pensioen en vol overgave gestort op zijn passie voor fotografie, wandelen en vooral veel fietsen. Een van zijn eisen was dat hij zelfstandig zijn website wou onderhouden.
Zodoende is Guus bij TriaGradi terecht gekomen. Met als resultaat www.guusoppad.nl

Het technische aspect wordt afgeschermd van de gebruiker. Hij of zij hoeft alleen zijn creativiteit de overhand te geven door de site te vullen met foto's en tekst. Zo heeft iedere gebruiker toegang tot haar of zijn eigen dagboek, fotoboek en gastenboek. Hou familie en vrienden dagelijks op de hoogte en laat hen reageren in het gastenboek.

Profiel

TriaGradi.nl is Nederlands eerste webhosting bedrijf speciaal gericht op de oudere doelgroep. Senioren zijn bij ons in staat zelfstandig haar of zijn website te onderhouden.

Voor meer informatie:
www.triagradi.nl