Digitaal behangboek helpt klant behangkeuze vergemakkelijken


WERKENDAM, 20100615 -- In meer dan honderd Nederlandse behangspeciaalzaken heeft A.S. Création Nederland de afgelopen weken de behang-touch screen geplaatst. Dit digitale behangboek is een grote touch screen waarop klanten virtueel hun behang kunnen uitkiezen. Deze noviteit is ontwikkeld door de Europese behangpapierfabrikant A.S. Création en is voor de Nederlandse behangwereld een primeur. Interieurdeskundige Monique van der Reijden (o.a. bekend van het tv-programma Vrienden Houden Huis) noemt de touch screen een innovatief en handig product waar doe t zelvers veel plezier aan kunnen beleven. "De touch screen is een bron van inspiratie voor iedereen die bezig is met z'n interieur!", aldus de interieurdeskundige.

Klanten bepalen zelf via de touch screen de kleuren, motieven, het soort behang en de prijsklasse. Vervolgens krijgen zij een realistisch beeld van hoe het gekozen behang er bij hen thuis uitziet. Het systeem rekent ook uit hoeveel rollen behang een klant nodig heeft en wat de kosten hiervoor zijn. Er zijn zo'n 2.500 soorten behang opgenomen in de database.

A.S. Création produceert behangpapier en -randen in alle materiaalkwaliteiten en voor alle toepassingen. Voor iedere smaak is er bij de behangfabrikant wel iets te vinden. Van het opnieuw ontdekte retrobehang tot de moderne landleven trend. A.S. Création-behang is in Nederland vooral te koop in de behangspeciaalzaken. Naast haar eigen label verkoopt A.S. Création behangmerken van Esprit, Jacadi, de kunstenaar Lars Contzen, architect Hadi Teherani en van de kledingontwerper Daniel Hechter.





Ingezonden persbericht