Nominaties 'Travvies' Reiswebsite Awards 2010 bekend


99 websites dingen mee naar Nederlandse travel prijs

BREDA, 20100615 -- De populaire Nederlandse reisweblog StedenTripper.com organiseert dit jaar voor de eerste maal de Travvies; een websiteverkiezing speciaal voor reiswebsites. Liefst 99 websites, verdeeld over zes categorieën, maken kans op één van de Travvie Reiswebsite Awards, die op 1 juli worden vergeven.

De categorieën waarin tot 29 juni gestemd kan worden zijn Blogs & Portals, Reisfoto's, Reisprogramma's & Magazines, Reisverslagen, Aanbieders & Reisbureaus en Internationaal. Alle genomineerden en het stemformulier zijn te vinden op http://www.stedentripper.com/travvies/.

Een gebrek aan een uitgebreide website-verkiezing waarbij ook minder grote namen aan bod komen, deed de redactie van StedenTripper.com beslissen om "dan zelf maar een verkiezing te organiseren". Hoofdredacteur Erik Lammers: "bij veel websiteverkiezingen worden schitterende websites ondergesneeuwd door enorme mediabudgetten van grote reisaanbieders. Om deze reden hebben wij bij het samenstellen van de nominaties enkel naar de websites zelf gekeken, en niet naar de namen erachter."

De eerste reacties zijn erg positief. "We krijgen leuke complimenten, onder meer omdat mensen via de Travvies ontzettend leuke, nieuwe reiswebsites ontdekken", aldus Lammers.


Over StedenTripper.com
StedenTripper.com is een jonge non-profit website, waarop reisinformatie over
52 Europese steden én New York te vinden is. Meer informatie over StedenTripper.com, dat volledig wordt beheerd door vrijwilligers, is te vinden op http://www.stedentripper.com/over-stedentripper/.