Twodare mediapartner Arnhemse Ome Joops Tour


ARNHEM, 20100615 -- De nieuwe website van Ome Joop's Tour ging vandaag live. twodare uit Arnhem verzorgde de compleet nieuwe website van de organisatie, die onlangs werd opgeleverd in het bijzijn van Tourdirecteur Marcel Legerstee en Danny van den Berg. twodare is daarmee officieel mediapartner van Ome Joop's Tour.

De drukbezochte website van Ome Joop's Tour was volgens de organisatie aan vernieuwing toe, mede gelet op het 60-jarig jubileum in 2010. Er werd gezocht naar een frisse, heldere uitstraling, die helemaal past bij het jaarlijkse evenement en haar doelgroep. twodare bood aan het ontwerp en de opbouw van de nieuwe site te willen verzorgen. Sander Beets, directeur van twodare over het initiatief: "Het is niet alleen een uitdaging om er iets moois van te maken, maar het is veel mooier dat het bijdraagt aan het prachtige doel van Ome Joop's Tour. Als je op deze manier kunt meehelpen aan de continuering van die geweldige fietsvakantie voor de Arnhemse jeugd, dan geeft dat een hartstikke goed gevoel."

De Arnhemse onderneming is het product van de samenwerking van twee organisaties, die al langer in de Gelderse hoofdstad actief zijn: STBeets-webdevelopment en Declare BV. Beide eigenaren kennen elkaar al vele jaren en hebben veel projecten samen gedaan. Toen duidelijk werd dat ze als één organisatie elkaar alleen nog maar konden versterken, was de samenwerking eind 2009 snel beklonken. De expertise van beide organisaties komt nu ten goede aan beider relaties, waaronder vele grote en middelgrote (Gelderse) ondernemers.

Tot de klantenkring van twodare behoren onder meer de Arnhemse eredivisie voetbalclub Vitesse, die onlangs een geheel vernieuwde website opgeleverd kreeg en de businessclubs OKA en SJOA. Andere bekende projecten van het bedrijf zijn het Airborne Museum en de grootste ééndaagse wandeltocht ter wereld, de Airborne Wandeltocht in Oosterbeek, waar ook de deelnemers aan Ome Joop's Tour ieder jaar weer aanwezig zijn. Naast het ontwikkelen van websites verzorgt twodare ook verschillende maatwerk webapplicaties die ondernemers (online) kunnen helpen bij hun bedrijfsvoering, zoals o.a. CRM , CMS, databaseontwikkeling en geautomatiseerde nieuwsbriefapplicatie.





Ingezonden persbericht