Kennissessie Managed Services


De ultieme vorm van out-zorgen en ont-sourcing

AMSTERDAM, 20100520 -- Als marktleider binnen de sector van Datacenter Facility Infrastructure heeft ICTroom veel kennis en ervaring op het gebied van datacenters en computerruimten in huis. ICTroom streeft er naar om waardevolle informatie over relevante trends, marktvraagstukken en mogelijke oplossingen met zijn relaties te delen. Het bedrijf organiseert daarom regelmatig ICTroom Kennissessies over uiteenlopende thema's. De eerstvolgende bijeenkomst op 15 juni 2010 heeft het thema "Managed Services - de ultieme vorm van "out-zorgen" en "ont-sourcing".

Voor het verzekeren van een ongestoorde dienstverlening en het realiseren van het vereiste beveiligingsniveau van een datacenter is goed onderhoud, maar vooral ook een professioneel beheer van de serverruimte essentieel. Daar is specialistische kennis van een verscheidenheid aan technische installaties voor nodig. De meeste bedrijven hebben niet de behoefte of de capaciteit om deze specialisaties in huis te halen en het aansturen van de afzonderlijke leveranciers is erg tijdrovend. En dat terwijl een efficiënt en betrouwbaar rekencentrum cruciaal is voor de beschikbaarheid van de it-omgeving en dus van de bedrijfsvoering. Uitbesteden aan een specialist is dan een uitkomst. In de gratis ICTroom Kennissessie in juni wordt ingegaan op de mogelijkheden en voordelen die Managed Services organisaties kan bieden.

Gastspreker die dag is Martin Matse, directeur van PRO-AT. Hij gaat in op de cruciale rol van monitoring van computerruimten. Maximale controle is immers noodzakelijk bij professioneel en efficiënt beheer van een datacenter of serverruimte.

Chris Galenkamp, Managing Director ICTroom Company, "Wij zien in de markt een toenemende behoefte aan het uitbesteden van beheerdiensten, waar de ICTroom managed services met managed rooms en maintenance goed bij aansluiten. Klanten zien de noodzaak van maximale beschikbaarheid maar hebben zelf vaak de expertise niet in huis om de facilitaire infrastructuur goed te beheren en te onderhouden. In onze kennissessie spelen we in op de vraagstukken die er bij de klant leven en de oplossingen die daarvoor bestaan."

Aanmelden kan via: www.ictroom.nl/managedservices


Over ICTroom
ICTroom is een van de snelst groeiende technologiebedrijven, die zich heeft bewezen met het realiseren van uiterst betrouwbare computerruimtes. Het bedrijf ondersteunt organisaties bij het ontwerpen, bouwen en managen van hun datacenter of serverruimten. ICTroom levert daarvoor een totaalconcept voor Datacenter Facilitaire Infrastructuren bestaande uit een unieke combinatie van advies, producten, projecten en diensten. Samen met de ervaring en hoogwaardige technische kennis vormt dit de basis voor het succes van ICTroom.
In Nederland maar intussen ook daarbuiten is ICTroom betrokken bij ruim 75.000 m2 datacenterfaciliteiten. Tot de klantenkring van ICTroom behoren tal van grote Nederlandse bedrijven, banken, ziekenhuizen en ministeries.

ICTroom Company





Ingezonden persbericht