Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Vind de inspirerende handdruk bij
de Creatieve Marktplaats

Op dinsdag 15 juni organiseert Colin de zevende editie van de Creatieve Marktplaats. Dit netwerkevenement is het ontmoetingspunt waar creatieve professionals en ondernemers uit diverse branches kennis maken. Centraal staat: het opdoen van verrassende en onlogische verbanden, het doorbreken van sectorale barrières en het ontdekken van de waarde van transsectorale samenwerkingen. Via presentaties met als thema Leisure, brainstormsessies over bedrijfsvraagstukken en één-op-één gesprekken doen de bezoekers inspiratie op, ontmoeten zij andersgestemden en ontdekken zij wat ze voor elkaar kunnen betekenen.

Het thema Leisure vormt de rode draad. Hoogleraar Vrijetijdwetenschappen Hans Mommaas zal het groeiende belang van Leisure binnen de economie aankaarten. De Vrijetijdssector biedt veel kansen, want het staat niet alleen voor toerisme en recreatie maar voor alles wat te maken heeft met vrijetijdsbeleving zoals natuur, entertainment, kunst & cultuur, media, sport, retail en horeca. Hierop volgt een achtbaan van inspiratie. Verschillende voorbeelden van cross-over samenwerkingen zullen aan bod komen.

Colin organiseert dit netwerkevenement in samenwerking met Studio VMK, de Kamer van Koophandel en Vrijetijdshuis Brabant. Het heeft als doel inspiratie en kennis te bieden en ontmoeting te stimuleren tussen ondernemers uit diverse sectoren.

In de loop der jaren kunnen ondernemers verblind raken en vastlopen in de dagelijkse patronen. Daarom is het belangrijk dat zij uit hun vertrouwde netwerk stappen. Creatieve professionals benaderen vraagstukken vanuit een ander uitgangspunt. Met een flinke dosis creativiteit bij het vernieuwen of ontwikkelen van producten en diensten kan een bedrijf een sterkere positie op de markt verwerven. Nieuwe product-marktcombinaties, een beter profiel, sociale innovatie en een sterkere marktpositie komen hierdoor in zicht.

De wereld van ondernemers lijkt niet direct verband te houden met de wereld van creatieven. Maar als twee werelden elkaar ontmoeten ontstaan nieuwe, onverwachte mogelijkheden. De resultaten zijn verrassend concreet en toepasbaar in de dagelijkse praktijk. Colin stelt ondernemers in staat creatieve professionals uit tal van sectoren te ontmoeten tijdens de Creatieve Marktplaats.

Dinsdag 15 juni
13.00 - 18.00
Locatie: Café Philip
Entree: gratis,
Inschrijving vereist, mogelijk tot donderdag 10 juni

Voor meer informatie & inschrijvingen kijk op: www.colin.nl/marktplaats