Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Meer service voor kaartkopers Leids concert- en theaterseizoen

Op dinsdag 15 juni start de online kaartverkoop van de Stadsgehoorzaal Leiden en de Leidse Schouwburg. Muziek- en theaterliefhebbers kunnen vanaf die datum kaarten met groter gemak bestellen en krijgen meer service. Zij vinden het complete aanbod op één website (te bereiken via www.stadsgehoorzaalleiden.nl en www.leidseschouwburg.nl) en kunnen kaarten voor de Schouwburg en de Stadsgehoorzaal met één bestelling in huis halen. Kaartverkopers konden voor voorstellingen in de Schouwburg al zelf hun stoel uitzoeken. Dat is vanaf 15 juni ook mogelijk in de Stadsgehoorzaal. In de kaartprijs is het drankje in de pauze inbegrepen. Bovendien worden bij bestellingen via internet geen e xtra administratiekosten in rekening gebracht.

Wie online kaarten bestelt, is verzekerd van een plaats. Er wordt niet meer geloot, zoals tijdens de voorverkoop bij voorstellingen waar de vraag groter is dan het aanbod.

Muziekliefhebbers komen tijdens het komende seizoen extra aan hun trekken. Het aantal concerten in de Stadsgehoorzaal is met bijna de helft uitgebreid. Bovendien is het aanbod aan klassieke muziek avontuurlijker geworden, dankzij programma's met nieuwe muziek en verrassend vormgegeven concerten, zoals een muzikaal duel tussen een violist en een saxofonist in een boxring en een ligconcert met Canto Ostinato van Simeon ten Holt.

Het complete aanbod staat niet alleen op de website, maar ook in de brochure die in de theaters, de openbare bibliotheken en VVV's verkrijgbaar is.