Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

()

NOVASOL Vakantiehuizen betaalt benzinekosten bij geboekte vakantie NOVASOL lanceert: 'Even bijtanken' actie voor autovakantiegangers

Reeuwijk, 15 juni 2010 - Vakantiehuizenaanbieder NOVASOL geeft haar klanten bij een geboekte vakantie een deel van de benzinekosten terug. In deze tijd van onzekerheid in het vliegverkeer en hoge benzineprijzen, is dit een ideale mogelijkheid om te genieten van een heerlijke vakantie met de auto.

De actie geldt voor geboekte vakanties in de periode van 14 juni tot 30 juni. NOVASOL zorgt ervoor dat haar klanten 'gratis' bij de vakantiebestemming aankomen door de benzinekosten van de heenweg, te vergoeden, tot een maximum van 1.250 km. Omdat NOVASOL de grootste aanbieder is op het gebied van particuliere vakantiehuizen in Europa, geldt de actie dan ook voor alle Europese bestemmingen.

De huidige cijfers van NOVASOL, Dansommer en Cuendet vertonen een sterke stijging van de autovakantie boekingen sinds de recente luchtvaart gebeurtenissen. 'Bestemmingen die goed met de auto te bereiken zijn, zoals Kroatië, Italië, Frankrijk en Spanje aan de Middellandse Zee, laten in 2010 een aanzienlijke groei in boekingen zien. Deze trend om met de eigen auto op vakantie te gaan, lijkt zich daarmee dit jaar opnieuw voort te zetten,' aldus Frans Schoon, Algemeen Manager NOVASOL.

Voor meer informatie en boekingen : www.novasol.nl/bijtanken

Over NOVASOL

Meer dan 28.500 individuele vakantiehuizen in 21 Europese landen behoren exclusief tot de NOVASOL groep, deel van Wyndham Exchange and Rentals van Wyndham Worldwide en is daarmee de grootste aanbieder van vakantiehuizen in Europa. NOVASOL heeft huizen in o.a. Denemarken, Zweden, Tsjechië, Nederland, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Italië, Kroatië, Griekenland en Turkije in portefeuille. Het hoofdkantoor van NOVASOL bevindt zich in Kopenhagen. De Benelux wordt aangestuurd vanuit Tilburg. Daarnaast heeft NOVASOL ruim 40 servicebureaus verspreid over Europa. Voor meer informatie en het aanvragen van een gratis NOVASOL brochure kunt u zich richten tot novasol@novasol.nl of www.novasol.nl.

###

Noot voor de redactie (