Ingezonden persbericht


Culturele zomerzondag aan de Maas!

Hotel New York | Nederlands Fotomuseum | Wereldmuseum

13 juni t/m 29 augustus Rotterdam

Van 13 juni tot en met 29 augustus bieden het Nederlands Fotomuseum, Hotel New York en het Wereldmuseum een uniek zomerarrangement aan. Tijdens deze culturele zomerdag aan de Maas kunnen gasten genieten van een brunch op de plek waar vroeger de passagiersschepen naar de Nieuwe Wereld vertrokken, fotografie van toen bekijken en de '70's (her)beleven en aan de overkant van de Maas de verrassende kunst van de Inca's ontdekken. Een bijzonder dagje uit.

Programma arrangement

11.00 uur Zomerse brunch in Hotel New York*

+/- 12.30 uur Bezoek aan het Nederlands Fotomuseum. Grote internationale namen uit de fotografie zijn voor het eerst bij elkaar te zien in 70s Photography and Everyday Life. Een van de belangrijkste periodes uit de geschiedenis van de fotografie.

+/- 14.00 uur Steek per watertaxi de Maas over en geniet van het prachtige uitzicht wanneer u richting het Wereldmuseum vaart. Betreed in het Wereldmuseum de wereld van de Inca's en geniet tussendoor of na afloop van een kopje koffie of thee. De watertaxi brengt u na uw bezoek weer terug naar uw startpunt op de Wilhelminapier.


* De brunch wordt vanaf 11 uur tot einde uiterlijk 13.00 uur geserveerd.

Prijs

¤ 37 pp. / ¤ 25 pp. voor museumkaarthothouders en Rotterdampashouders.

Dit is inclusief brunch, retour watertaxi, entree Nederlands Fotomuseum, entree Wereldmuseum en een kopje koffie of thee in het Wereldmuseum.

Data

13, 20, 27 juni

11, 18 en 25 juli


1, 8, 15, 22 en 29 augustus 2010.

NB. Op de zondagen in juni is de tentoonstelling Inca's in het Wereldmuseum in opbouw, u krijgt op die zondagen een gratis audiotour op de Collectie aangeboden en ontvangt een entreekaart voor de Inca's die u op elke willekeurige dag vanaf 1 juli kunt verzilveren.

Reserveren

Kaarten voor de culturele zomerzondag zijn te koop via de webwinkel van het Nederlands Fotomuseum (www.nederlandsfotomuseum.nl , ga naar online kopen).

Uw aankoop is tevens uw reservering bij Hotel New York, koopt u daarom uw arrangement uiterlijk 12.00 uur op de vrijdag voorafgaand aan de betreffende zondag.

Op vertoon van uw geprinte factuur bij de kiosk (entree restaurant) van Hotel New York ontvangt u alle verdere vouchers voor deze middag.

Adressen

Hotel New York, Koninginnenhoofd 1, Rotterdam www.hotelnewyork.nl

Nederlands Fotomuseum, Wilhelminakade 332, Rotterdam www.nederlandsfotomuseum.nl

Wereldmuseum Rotterdam, Willemskade 25, Rotterdam www.wereldmuseum.nl

Watertaxi Rotterdam www.watertaxirotterdam.nl