Politie Zeeland


---


Z-1092-2010 Diefstal uit camper, Ossenisse
Maandag tussen 10.00 en 20.30 uur werd op een camping in Ossenisse ingebroken in een camper.
Er werd een ruit van de camper vernield. Weggenomen werden een televisie, een playstation met spelletjes en enkele afstandsbedieningen. De waarde van de gestolen goederen bedraagt enkele honderden euro's.

W-1093-2010 Vrouw beroofd van tas in Vlissingen
Op de Hogeweg in Vlissingen werd maandagavond een 63-jarige Vlissingse vrouw beroofd van haar tas.
De vrouw liep in de richting van de Koudekerkseweg en ter hoogte van het ziekenhuis kwamen twee fietsers naast haar rijden en werd de tas door een van hen van haar schouder getrokken. De jongens gingen er vandoor in de richting van de Vrijdomweg. In de tas zaten een gsm, persoonlijke papieren en sleutels.

O-1094-2010 Auto's opengebroken, Goes
In Goes werden in de nacht van maandag op dinsdag enkele auto's opengebroken.
Uit een bedrijfsbus in de Scheldestraat werd gereedschap gestolen en uit een personenauto in de Naereboutstraat werd een autoradio gestolen. In verband hiermee werden om 04.20 uur op de Van Hertumweg drie mannen van 20 en 22 jaar in een auto aangehouden. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.

O-1095-2010. Gevaarlijke medicijnen gestolen in Kattendijke
Tussen maandag 14 juni 23.59 uur en dinsdag 15 juni 08.30 uur is in de Dorpsstraat in Kattendijke een fiets gestolen uit een voortuin. In de fietstassen van de gestolen fiets bevinden zich gevaarlijke medicijnen.
De medicijnen kunnen bij inname gevaarlijk zijn. Het gaat om de medicijnen Ritalin, Metoprolosuccinaat en Sandoz 50.
Politie Zeeland verzoekt de degene die de medicijnen heeft gestolen of iemand die deze medicijnen heeft gevonden deze af te geven bij een apotheek of een politiebureau.
In de fietstassen zaten ook persoonlijke documenten en een pinpas.