Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hooghoudt maakt vaderdagcadeau persoonlijk met etiket op naam

Groningen, 15 juni 2010 - Een fles Hooghoudt draagt dit jaar met vaderdag de naam Andries, Paul, Edwin of David. Iedereen die een fles cadeau geeft kan namelijk via www.hooghoudt.nl een persoonlijk etiket laten maken voor een literfles Jenever, Bessen, Beerenburg of Vieux. Op het etiket kun je een zelfgekozen tekst en foto laten afdrukken om je vader te verrassen. Het geschenk-etiket van Hooghoudt is gratis te bestellen.

Uit onderzoek blijkt dat een fles Hooghoudt een geliefd vaderdagcadeau is. Daarom komt de marktleider van binnenlands gedistilleerd met dit persoonlijke cadeau op de markt. Hooghoudt maakt een fles Jenever, Bessen, Beerenburg of Vieux nu persoonlijk met de gratis geschenk-etikettenservice. Bestellen is simpel: kies een fles, kies een thema, kies een tekst, upload een foto en verstuur de gegevens. Het etiket wordt dan binnen 48 uur toegestuurd.

Hooghoudt
Hooghoudt is al meer dan 120 jaar een echt Hollands familiebedrijf. Het bedrijf is sinds de oprichting in 1888 in handen van de 4e generatie en draagt sinds 1988 het predikaat 'Hofleverancier'. Hooghoudt behoort tot de top drie van nationale distilleerderijen en is nummer 1 in binnenlands gedistilleerd. In haar Jonge Dubbele Graanjenever, Kalmoes Beerenburg, Fruitlikeuren en overige Hooghoudt-producten zijn de recepturen nog 100% authentiek.