Ingezonden persbericht


Persbericht

Tour de France liefhebbers opgelet: bemachtig nu een plek op de Gele Camping

Rotterdam, 15 juni 2010

In samenwerking met gemeente Bernisse verzorgt JMR Produkties de Gele Camping. Tussen de 500 en 800 campers zullen deze zomer tijdens de Tour de France in het recreatie- en natuurgebied Bernisse op Voorne-Putten komen te staan. De Gele Camping is uitsluitend bedoeld voor toeristen die met het wielerspektakel meerijden en de Tour van dichtbij willen meemaken. Dit is tevens ook de enige plek waar campers worden toegelaten in de omgeving rond Rotterdam. De Gele Camping is zo dicht mogelijk in de buurt van het Tour de France-spektakel rond Le Grand Depart, het ligt zelfs op het parcours van het Peloton!

Goed vertoeven op Gele Camping
Meertjes, kommen en plassen, bosschages, drassige natuurgebieden en weilanden vormen gezamenlijk het bijzonder mooie recreatie- en natuurgebied Bernisse. De vrij liggende fiets- en wandelpaden bieden de mogelijkheid om het gebied al fietsend of wandelend te verkennen. Gemotoriseerd vaarverkeer is niet toegestaan waardoor het water helemaal beschikbaar is voor kanoën, roeien en zwemmen, ideaal voor kinderen dus! Vlakbij het gebied zijn er allerlei voorzieningen zoals zwemstrandjes, speel- en ligweiden, spartelvijvers, toiletten, horeca en parkeerplaatsen. Op de Gele Camping zelf zijn er ook allerlei activiteiten op het gebied van sport en muziek. Daarnaast zijn er standaard faciliteiten zoals toiletten, afvaldump en een schoonwatertank. Ook is er een mini supermarkt voor alle standaard benodigdheden.

Reserveren
Reserveren kan via verschillende websites, o.a. via de website van gemeente Bernisse en van JMR Produkties (www.jmr.nl). Houd voor meerdere verkooppunten de website van JMR Produkties goed in de gaten. We verwachten zeer grote drukte dus bemachtig snel een plaats, want vol = vol.

Prijzen: ¤12,00 per plek per nacht exclusief stroom; ¤20,- p- per plek per nacht inclusief stroom.

Noot voor de redactie: