Jumbo supermarkten


4 juni 2010

Feestelijke opening Jumbo Franciscusdreef Utrecht op 16 juni

FEESTELIJKE OPENING JUMBO FRANCISCUSDREEF UTRECHT OP 16 JUNI Super de Boer week eerder omgebouwd dan aangekondigd

Jumbo Supermarkten opent op woensdag 16 juni de deuren van een filiaal aan de Franciscusdreef in Utrecht. Dat is een week eerder dan was aangekondigd. Het is een voormalige Super de Boer die wordt omgebouwd in het kader van de overname van Super de Boer door Jumbo Supermarkten. De vestiging is vanaf zaterdag 29 mei gesloten voor de ombouwoperatie.

Op de dag van de opening heet filiaalmanager Carlo Verwoerd vanaf 9.00 uur samen met zijn team de klanten hartelijk welkom in de nieuwe winkel. Ter gelegenheid van deze feestelijke opening ontvangen de eerste 300 klanten een gratis bosje bloemen. Ook krijgen klanten die voor meer dan 25 euro boodschappen doen, gratis een vers appeltaartje mee. Deze actie duurt tot en met zaterdag 19 juni.

De winkel is vanaf zaterdag 29 mei gesloten voor een grondige verbouwing. Het assortiment van de winkel wordt uitgebreid en de medewerkers krijgen een training in de 7 Dagelijkse Zekerheden. Dit zijn de beloftes waarmee de supermarktketen de bijzondere formule van de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service garandeert. De klanten zullen veel bekende gezichten terug zien onder de medewerkers; het team van de voormalige mensen van Super de Boer is uitgebreid met collega's van Jumbo en andere medewerkers.

Geweldige kans
Algemeen directeur Frits van Eerd van Jumbo Supermarkten is bijzonder blij met de nieuwe Jumbo in Utrecht. "De grootscheepse transactie die we in december 2009 met Super de Boer hebben gedaan is een geweldige kans om nog meer mensen kennis te laten maken met onze unieke formule. We hebben er alle vertrouwen in dat de klanten van deze nieuwe winkel zullen merken hoe fijn het is boodschappen te doen bij de nieuwe Jumbo."

7 Dagelijkse Zekerheden
Filiaalmanager Carlo Verwoerd en zijn team staan de komende tijd klaar om klanten duidelijk te maken waarin Jumbo zich onderscheidt. Dat gebeurt op basis van de 7 Dagelijkse Zekerheden. "Zo zorgen wij voor een snelle doorstroming bij de kassa. Als we dat niet waarmaken, krijgt de vierde wachtende in de rij de boodschappen gratis mee naar huis. Bovendien garandeert Jumbo op al haar producten de laagste prijs. Vindt de klant bij een andere supermarkt in Utrecht hetzelfde product voor een lagere prijs, dan krijgt hij of zij het artikel gratis. En natuurlijk passen we daarna de prijs aan, want Jumbo wil de allergoedkoopste in het eigen marktgebied zijn.''

Jumbo aan de Franciscusdreef in Utrecht heeft een verkoopvloeroppervlakte van circa 1325 m2. Drie weken later, op 7 juli , wordt in Utrecht een nieuwe Jumbo geopend in het nieuwe winkelcentrum aan de Ina Boudier-Bakkerlaan.