Vereniging van Recreatieondernemers Nederland

Nieuwbouw voor HTC

HTC Advies, Horeca, Recreatie & Catering uit Hoorn gaat medio 2011 verhuizen naar een nieuw kantoor, te Almere, vlakbij de A6. Gekozen is voor een duurzaam kantoor, opgezet volgens Het Nieuwe Werken principe.

Door de positieve ontwikkeling van het bedrijf en haar zusterbedrijven is besloten een nieuw kantoor te ontwikkelen van bijna 1000 m2. Het kantoor voldoet aan de nieuwe behoefte van bedrijf en medewerkers en aan de moderne tijd. Met het nieuwe kantoor wordt tevens de efficiency bevorderd, met name waar het de backoffice (administratie, office en dergelijke) betreft.

HTC en haar zusterorganisaties HTC Concepts en HTC Support zijn kennisorganisaties en HTC Advies wil het beste adviesbureau in de Hospitality (horeca, recreatie en catering) zijn. Dit houdt een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in voor de adviseurs en medewerkers die bij de bureaus werken. De adviseurs zijn mobiel en voeren vaak hun werkzaamheden uit bij de opdrachtgevers of thuis. De nieuwbouw wordt dus geheel opgezet en ingericht volgens Het Nieuwe Werken, met flexibele en concentratiewerkplekken. Dit helemaal volgens de visie van de directie van HTC en ATIR, Hayk Simons en Stefan Kraft van Ermel. Het kantoor wordt een âontmoetingsplaatsâ voor werknemers, klanten en relaties. De hospitality-invulling met een espressobar en een restaurant, waarvan de hele dag gebruik kan worden gemaakt, wordt de centrale plek van het kantoor. Ook is het mogelijk symposia en bijeenkomsten voor grotere groepen te houden.

Meer informatie: www.htcadvies.nl www.htcconcepts.nl www.htcsupport.nl