Gemeente Andijk


Lezing ` De kracht van Positief Opvoeden'

04-06-2010
Donderdag 17 juni 2010 organiseert Positief Opvoeden, Triple P in samenwerking met bibliotheek Stede Broec de lezing ` De Kracht van Positief Opvoeden'. De lezing is voor ouders en/of verzorgers met een of meerdere kinderen in de leeftijd tot 12 jaar. De lezing wordt gegeven door pedagogisch adviseurs Monique Klein en Carolien van Duuren in de bibliotheek van Stede Broec, Stationslaan 2. De lezing duurt van 19.30 uur tot 21.30 uur, vanaf 19.15 staat de koffie en thee klaar.

Wat krijgt u bij deze lezing te horen?

o Waarom kinderen zich op een bepaalde manier gedragen en hoe u daar het beste op kunt reageren.
o Duidelijk op te treden bij gedrag als agressie, niet meewerken en ongehoorzaamheid.
o Hoe u het zelfvertrouwen van uw kind kunt versterken.

Na afloop van de lezing is er gelegenheid om vragen te stellen. Ook krijgt u een praktische folder mee naar huis, zodat u thuis de belangrijkste opmerkingen nog eens rustig na kunt lezen.

Positief Opvoeden werkt!
Positief Opvoeden volgens de methode Triple P is 30 jaar geleden ontwikkeld in Australië. Het programma is gebaseerd op vele jaren van onderzoek naar de opvoeding en ontwikkeling van kinderen en heeft bewezen dat het werkt. Het programma wordt in veel landen over de hele wereld gebruikt en er zijn al veel opvoeders mee geholpen.

Waar vindt u Positief Opvoeden?
Verschillende instellingen en beroepskrachten in uw woonplaats doen mee aan Positief Opvoeden zoals de Jeugdgezondheids¬zorg, Opvoedspreekuur, peuterspeelzalen, kinderopvang, scholen, (school)maatschappelijk werk en instellingen voor jeugdzorg. Zij werken allemaal vanuit dezelfde pedagogische principes en verzorgen een of meer onderdelen van Positief Opvoeden, Triple P.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via Bibliotheek Stede Broec via telefoonnummer: 0228-530270 of per e-mail met vermelding van naam lezing, naam en telefoonnummer. De kosten voor de Lezing zijn voor niet bibliotheekleden EUR 3,00 en bibliotheekleden hebben gratis toegang.

template afbeelding

Gemeente Andijk | Middenweg 73 | 1619 ZG | info@andijk.nl | www.andijk.nl |