Gemeente Lingewaard


Politieke Markt op donderdag 17 juni 2010

De gemeenteraad van Lingewaard komt donderdag 17 juni bijeen voor een Politieke Markt in Vergaderzaal 1 aan de Langekerkstraat in Huissen. De bijeenkomst begint om 19.30 uur.

Het is de bedoeling dat tijdens de Politieke Markt maximaal twee onderwerpen worden behandeld. Veelal zal het gaan om ambtelijke of politieke startnotities over nieuw of te wijzigen beleid. De onderwerpen worden in een kwartier toegelicht voor de aanwezigen. Die aanwezigen (raadsleden, collegeleden, burgers en andere betrokkenen) hebben vervolgens drie kwartier om met elkaar van gedachten wisselen over het aan de orde zijnde onderwerp.

Voor burgers en andere betrokkenen geldt deze aankondiging als uitnodiging om tijdens deze Politieke Markt de gewenste inbreng te leveren.

Met de informatie uit deze bijeenkomst kan bij de verdere (ambtelijke) uitwerking rekening worden gehouden. Op deze wijze krijgt de term burgerparticipatie in Lingewaard écht inhoud.

De in onderstaande agenda genoemde tijden zijn indicatieve tijden; het is dus mogelijk dat agendapunten wat later dan gepland beginnen.

Agenda

Streeftijd

Onderwerp

19.30


1.

Opening en eventuele mededelingen

19.30 20.30


2.

Ruimtelijk en economische structuurvisie (op hoofdlijnen)

20.30 21.30


3.

Presentatie inrichtingsvisie Huissense uiterwaard

21.30


4.

Sluiting
(Geplaatst: 8 juni 2010)