Gratis Coverband-festival op 17 en 18 juli op de Grote Markt in Goes

08/06/2010 15:57

Elmic Produkties bv.

Goes LIVE ON STAGE 2010

Horeca de Grote Markt presenteert de beste coverbands van Nederland!

Op zaterdag 17 juli en zondag 18 juli a.s. wordt de Grote Markt in Goes volledig ingericht tot een gratis toegankelijk bruisende muziekarena. Als vervolg op locaties zoals o.a. Leidseplein Amsterdam, de Grote Markt in Groningen en de stranden aan de Noordzeekust strijkt de LIVE ON STAGE-karavaan dit keer neer op deze mooie locatie in Goes.

Dit muzikale weekend wordt georganiseerd door Horeca de Grote Markt i.s.m. LIVE Music Events. Op zaterdag 17 juli vanaf 20.00 uur en op zondag 27 juni vanaf 14.00 uur zorgen de beste coverbands van Nederland met ons Shake Up DJ Team voor één groot feest der herkenning! Er is dan ook aan iedereen gedacht. Op zaterdagavond staan een aantal bijzondere bands op het programma, waaronder de winnaar van 'The Clash of the Cover Bands Award 2008/2009'. Terwijl op de achtergrond de zon langzaam onder gaat, kun je genieten van een aantal spetterende coverbands. Van jaren '70 Soul tot Classic Rock, van de bekendste meezingers tot jaren '90 hits en rauwe Rock.

Kortom, er is continu iets te beleven op de Grote Markt in Goes!

Programma zaterdag 17 juli:

20.00 uur: Over The Edge: 4-mans Powermetal coverband uit Zeeland en is opgericht in april 1991. Door de jaren heen is de band gegroeid naar een topper in hun genre. Een zanger met een flinke strot begeleid door muzikanten van hoog niveau maken van Over The Edge een must voor de liefhebber.

21.30 uur: CATCH!: Deze band uit Den Haag speelt een zeer divers repertoire. Stevige Rocknummers, maar ook swingende Dance komt voorbij. Met verschillende muzikanten met uitgebreide 'The Clash'-ervaring weet deze band van begin tot eind te boeien.

23.30 uur: Robinson: Ook deze Maastrichtse band is een topper uit 'The Clash-vijver'. Onlangs won zij 'The Clash of the Cover Bands Award' (vakjury-winnaar) en mag zich een jaar lang 'Beste Coverband van Nederland' noemen. Het repertoire van Robinson bestaat niet uit de meest voor de hand liggende nummers. Juist die nummers die iedereen wil horen, maar door weinig coverbands worden gespeeld, passeren de revue. Van Tracy Chapman tot Faithless, elke vezel wordt geraakt.

Programma zondag 18 juli:

15.00 uur: Groove Department: 9-mans Top-100 coverband uit Groningen. Met een groovy ritmesectie, schitterende zangeres en een strakke 4-koppige blazerssectie speelt deze band nummers van Stevie Wonder, Wham, Toto, Phil Collins, Robbie Williams en Jennifer Lopez tot Nederlandstalige muziek van De Dijk, Volumia, Guus Meeuwis en niet te vergeten Marco Borsato!

18.30 uur: Campaign: Afgelopen april werden de vijf mannen uit Horst in de poptempel 013 in Tilburg gekroond tot winnaar van 'The Clash of the Cover Bands Public's Favourite Award'. Deze topband brengt vooral Classic Rock met indrukwekkende meerstemmige zang.

20.30 uur: PitchLight: 13-mans Soul, Pop, Rock coverband uit Sittard en dé Limburgse sensatie tijdens 'The Clash of the Cover Bands 2008/2009'. Vooral Soul en Rock uit de jaren '70 staat bij deze band centraal. Maar verwacht ook zeker haar Mega Top-100 hitsingle Mash Up The Pieces!

Dit evenement wordt u aangeboden door Horeca de Grote Markt i.s.m. LIVE Music Events die ook initiatiefnemer en organisator is van Nederlands grootste bandcompetitie 'The Clash of the Cover Bands, The only road to Paradiso'. Door de honderden competitierondes en de duizenden bands die zich jaarlijks inschrijven, heeft 'The Clash of the Cover Bands' het beste overzicht van de stand van zaken in de wereld van de coverbands. De focus ligt op herkenbare en kwalitatieve covermuziek, met een hoog entertainmentgehalte.

To hear, to see, to be impressed!

Kortom, de Grote Markt in Goes is op 17 en 18 juli a.s. absoluut 'the place to be' voor iedereen die van gezelligheid en livemuziek houdt! Meer informatie over het evenement en de optredende bands is te vinden op www.theclashofthecoverbands.com.





http://www.theclashofthecoverbands.com