Gemeente Roermond

Nieuwe locatie voor Wijkteam Donderberg

Donderberg Op donderdag 17 juni opent het wijkteam Donderberg de deuren van haar nieuwe locatie op de Donderbergweg 34 (tegenover het winkelcentrum). Deze plek wordt de nieuwe en vaste uitvalsbasis in de wijk. Het wijkteam hoopt deze feestelijke dag veel wijkbewoners te mogen begroeten.

Programma opening
16.00 uur Welkomstwoord en openingshandeling door wethouder Wim Kemp 16.30 uur Voetbalwedstrijd op het pannaveldje 17.00 uur Wethouder Wim Kemp en Wijkteam Donderberg gaan in gesprek met wijkbewoners
19.00 uur Einde

Het Wijkteam Donderberg is sinds kort gevestigd in het vroegere kinderdagverblijf aan de Donderbergweg 34, recht tegenover het winkelcentrum en midden in de wijk. Dit jaar gaat het wijkteam vooral aan de slag met:

* de verbetering van de veiligheid in de wijk
* het houden van wijkactiviteiten

* het voorkomen en repareren van vernielingen
* het voorkomen en opruimen van vervuiling

Het Wijkteam Donderberg is een samenwerkingsverband van de Gemeente Roermond, Wonen Zuid, Wonen Roer en Maas, Stichting Wel.Kom en de Politie Limburg-Noord. In het Wijkteam zitten mensen die onze buurt als geen ander kennen dankzij hun werk als bijvoorbeeld straatcoach, jongerenwerker of wijkmeester. Samen met de bewoners gaat het Wijkteam Donderberg aan de slag om de wijk mooier, netter en veiliger te maken.

Eerste publicatiedatum: 14-06-2010 Bijgewerkt: 14-06-2010