Gemeente Lingewaard


Politieke Markt op donderdag 17 juni 2010

Op onderdag 17 juni vindt de tweede Politieke Markt plaats in Vergaderzaal 1 aan de Langekerkstraat in Huissen. De bijeenkomst begint om 19.30 uur.

Tijdens de Politieke Markt worden maximaal twee onderwerpen behandeld. Veelal zal het gaan om ambtelijke of politieke startnotities over nieuw of te wijzigen beleid.
De onderwerpen worden in een kwartier toegelicht voor de aanwezigen (raadsleden, collegeleden, burgers en andere betrokkenen). In de volgende drie kwartier is er ruimte om over de onderwerpen met elkaar van gedachten wisselen; de burgers en andere betrokkenen krijgen hiervoor ook alle ruimte. U wordt dan ook van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn en uw inbreng te leveren!
Met de informatie uit deze bijeenkomst kan bij de verdere (ambtelijke) uitwerking rekening worden gehouden. Op deze wijze krijgt burgerparticipatie in Lingewaard écht inhoud.

De in onderstaande agenda genoemde tijden zijn indicatieve tijden; het is dus mogelijk dat agendapunten wat later dan gepland beginnen.

Agenda

Streeftijd

Onderwerp
19.30

1. Opening en eventuele mededelingen
19.30 - 20.30 2.
Ruimtelijk en economische structuurvisie (op hoofdlijnen).

Het landschap in Lingewaard wordt voortdurend onderworpen aan veranderingen. Om er voor te zorgen dat dit op een juiste wijze plaatsvindt, fungeert een structuurvisie als leidraad. Daarin staan de hoofdlijnen, die de basis vormen voor een nieuwe ruimtelijk-economische structuur; er wordt een beeld geschetst over hoe de gemeente haar omgeving wil ontwikkelen.

Het werkdocument van de visie treft u aan in het raadsinformatiesysteem. Deze kunt u vinden via deze link.

Selecteer vervolgens de vergadering van 17 juni en klik in het volgende scherm op "toon details"
20.30 - 21.30 3.
Presentatie inrichtingsvisie Huissense uiterwaard 21.30 4. Sluiting
(Geplaatst: 15 juni 2010)