Gemeente Rheden

Uitnodiging informatieavond Traverse Dieren 17 juni

Op donderdag 17 juni a.s. organiseert provincie Gelderland een informatieavond over de startnotitie m.e.r. Traverse Dieren: reconstructie N348/N786.

Van 8 juni tot en met 19 juli aanstaande wordt de startnotitie m.e.r. Traverse Dieren ter inzage gelegd. Gedurende deze periode heeft u de mogelijkheid om in te spreken op de voorgenomen plannen. Op donderdag 17 juni wordt een informatieavond startnotitie georganiseerd. Tijdens de bijeenkomst wordt de notitie toegelicht door gedeputeerde Van Haaren, wethouder König en projectleider Schurink. Ook heeft u gelegenheid tot het stellen van vragen. Zowel over de startnotitie inhoudelijk als over het inspraakproces. De bijeenkomst vindt plaats in zalencentrum Theothorne, Callunaplein 77 te Dieren. U bent van harte welkom tussen 19:30 en 22:00 uur. U hoeft zich vooraf niet aan te melden.

Meer informatie

Voor meer informatie over Traverse Dieren kijkt u op www.gelderland.nl/traversedieren of neemt u contact op met projectsecretaris Jan van de Wouw op telefoonnummer (026) 359 84 91 of per mail via traversedieren@prv.gelderland.nl.