Gemeente Voerendaal


\ 15/6/2010 - Project Buitenring Parkstad Limburg Laatste stand van zaken.

Ter inzage legging

Vanaf donderdag 17 juni tot en met 28 juli 2010 ligt het ontwerp-Inpassingsplan voor de Buitenring ter inzage bij de Provincie. Gelijktijdig liggen ook de Aanvullingen MER Buitenring Parkstad Limburg en de Tracénota/MER Aansluiting Nuth ter inzage. Deze documenten en alle onderliggende stukken worden woensdag 16 juni bij de diverse gemeentehuizen bezorgd.
Buitenring nieuwsbrief
In de bijlage is de nieuwste versie van de Buitenring nieuwsbrief toegevoegd. Deze wordt tussen 17 en 23 juni huis aan huis verspreidt in de regio Parkstad en de gemeente Schinnen. Tevens wordt deze toegezonden aan de geabonneerden.

Informatiemarkt
Op vrijdag 2 en zaterdag 3 juli vindt een informatiemarkt plaats. Hier kan iedereen uitgebreide informatie krijgen over het ontwerp-Inpassingplan, de Aanvullingen MER Buitenring Parkstad Limburg en de Tracénota/MER Aansluiting Nuth. Medewerkers van het project zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. Bezoekers kunnen binnenlopen op een moment dat hen het beste uitkomt.
Adres en openingstijden informatiemarkt
Parkstad Limburg Stadion, Roda J.C. Ring 1, Kerkrade. Vrijdag 2 juli 2010: van 13.00 uur tot 20.00 uur. Zaterdag 3 juli 2010: van 10.00 uur tot 15.00 uur.

Advertentie

Als extra aankondiging van de informatiemarkten wordt op woensdag 23 juni een advertentie geplaatst in de diverse huis aan huisbladen in de regio Parkstad Limburg en gemeente Schinnen. Tevens wordt deze geplaatst in het Zondagsnieuws van 27 juni aanstaande. De advertentie is als bijlage bijgevoegd.