Gemeente Boxmeer


Algemeen

Monumentenvergunningen 17 juni 2010

Burgemeester en wethouders maken bekend onderstaande vergunningen als bedoeld in artikel 9 van de Monumentenverordening Gemeente Boxmeer 2000 zijn verleend:


* het vervangen van de raamkozijnen aan de zijgevel van het Gemeentelijk Monument Dorpsstraat 15 te Beugen.
* het restaureren, verbouwen en gedeeltelijk isoleren van een woonboerderij van het Gemeentelijk Monument Hoge Startwijk 15 te Beugen.

* het plaatsen van een overkapping van het Gemeentelijk Monument van Coothstraat 16 te Boxmeer.

Tegen deze besluiten kan op grond van het bepaalde in artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na toezending (9 juni 2010) ervan bezwaar worden gemaakt bij ons college. Tevens bestaat op grond van het bepaalde in artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht de mogelijkheid om - indien gelet op de betrokken belangen - onverwijlde spoed dit vereist, gelijktijdig met of na het instellen van bezwaar een voorlopige voorziening te vragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank `s-Hertogenbosch, Sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA 's-Hertogenbosch. Voor het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd. Een vergunning blijft buiten werking gedurende zes weken na de datum waarop zij is verleend. Indien gedurende deze termijn bezwaar wordt gemaakt op grond van de Algemene wet bestuursrecht, blijft de vergunning buiten werking totdat op het bezwaar is beslist.