BASF

Personeelswijzigingen bij BASF

Ludwigshafen, Duitsland, juni 2010 - De Raad van Bestuur van BASF SE heeft een aantal wijzigingen aangekondigd in haar managementteam.

Jacques Delmoitiez (57), momenteel President van de BASF divisie Polyurethanes met zetel in Brussel, zal op 1 oktober 2010 de leiding overnemen van de regionale BASF divisie Europa, met zetel in Ludwigshafen, Duitsland. De actuele voorzitter, dr. Walter Seufert (59), gaat met pensioen op 30 september 2010.

Wayne T. Smith (50), momenteel President van de BASF divisie Catalysts met zetel in Iselin, New Jersey, zal op 1 september 2010 de leiding overnemen van de divisie Polyurethanes. Frank Bozich (49) wordt verantwoordelijk voor de divisie Catalysts. Hij is momenteel verantwoordelijk voor de basis- en edelmetalen binnen dezelfde divisie.

Over BASF

BASF is de wereldwijde nummer 1 in de chemie - The Chemical Company.

Haar productportfolio strekt zich uit van chemicaliën, kunststoffen, veredelingsproducten, gewasbeschermingproducten en fijnchemicaliën tot olie en gas. Als betrouwbare partner ondersteunt BASF haar klanten in vrijwel alle sectoren om succesvol te zijn. Met hoogwaardige producten en intelligente oplossingen speelt BASF een belangrijke rol in het vinden van antwoorden op wereldwijde uitdagingen zoals klimaatbescherming, energie-efficiëntie, voeding en mobiliteit. BASF heeft in 2009 een omzet van meer dan 50 miljard euro gehaald en telde aan het eind van datzelfde jaar ongeveer 105.000 medewerkers. BASF is genoteerd op de aandelenbeurzen van Frankfurt (BASF), Londen (BFA) en Zürich (AN). Meer informatie over BASF vindt u op www.basf.com.