Gemeente Boxmeer


Ontheffingen

Ontheffing art. 3.23 Wro verleend 17 juni 2010

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken hierbij bekend dat zij met toepassing van artikel 3.23 van de Wet ruimtelijke ordening onder voorwaarden ontheffing hebben verleend van bestemmingsplan "Kom Overloon" voor:

* het mede-gebruik van de woning Generaal Hasbroucklaan 13 te 5825 AP Overloon voor het gebruik van de garage als kapsalon.

Het besluit en alle daarbij behorende stukken liggen met ingang van 17 juni 2010 gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis.

Beroepsmogelijkheid: Tegen dit besluit kan op grond van het bepaalde in artikel 8:1 van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na ter inzage legging ervan beroep worden ingesteld bij de Rechtbank 's-Hertogenbosch, Sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA `s-Hertogenbosch. Er bestaat geen mogelijkheid tot het indienen van een bezwaarschrift. Het indienen van een beroepschrift betekent niet dat het gebruik automatisch wordt stilgelegd. Daartoe dient op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht, indien- gelet op de betrokken belangen- onverwijlde spoed dit eist, gelijktijdig met of na het indienen van beroep een voorlopige voorziening gevraagd te worden bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank, sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA `s-Hertogenbosch. Voor het indienen van beroep en het aanvragen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.