Bart Drenth benoemd in directie Berenschot

17/06/2010 10:25

Berenschot

Utrecht, 17 juni 2010 - Bart Drenth (43) is met ingang van 1 juli a.s. benoemd tot lid van de directie van Berenschot Groep B.V. Hij zal in het bijzonder de verantwoordelijkheid krijgen voor de werkmaatschappij Public Management. Bart Drenth trad in 1993 in dienst bij Berenschot en is sinds 2002 managing director van de adviesgroep die zich met name richt op de advisering in het onderwijs, de sociale zekerheid, cultuur, welzijn en de zorg.

Hij volgt drs. Ludy Geut (62) op die eerder dit jaar aankondigde per 1 juli a.s. het directiestokje te willen overdragen aan de volgende generatie. Ludy Geut heeft ervoor gekozen, na 10 jaar de directiefunctie te hebben vervuld, zijn carrière bij Berenschot voort te zetten als senior-adviseur

Berenschot is een onafhankelijk organisatieadviesbureau met 500 medewerkers in de Benelux en werkt ruim 70 jaar voor opdrachtgevers in de publieke en private sector. Berenschot is een oer-Nederlands bureau met een internationale oriëntatie. Met een vestiging in de Europese hoofdstad Brussel sinds 1962 en als partner in de E-I Consulting Group, een Europees samenwerkingsverband van toonaangevende adviesbureaus. In Nederland heeft Berenschot onder meer vestigingen in Utrecht en Den Haag. Meer informatie: www.berenschot.nl.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.berenschot.nl