Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 17-06-2010

Tilburger (20) aangehouden na mishandeling vriendin

TILBURG: De politie heeft woensdagmiddag rond 16.15 uur een 20-jarige Tilburger aangehouden wegens mishandeling. De man kwam met zijn vriendin naar het bureau, nadat hij haar tijdens een ruzie diverse malen in het gezicht had geslagen. Dat gebeurde in een woning in de omgeving van het Wilhelminapark. Op aanraden van haar vader was de 21-jarige vrouw uit Breda naar de politie gestapt; haar vriend begeleidde haar naar het bureau. Daar is de Tilburger ingesloten.

Dochter (20) gaat vader en moeder te lijf in ouderlijke woning

TILBURG: Een 20-jarige Tilburgse vrouw is woensdagavond kort voor 18.30 uur aangehouden wegens mishandeling en vernieling. Agenten reageerden op een melding van haar ouders dat hun dochter door het lint ging in en bij de ouderlijke woning in de wijk Dalem (Reeshof). De vrouw is enkele weken geleden vanwege problemen door haar ouders uit huis gezet. Ze gaf nu aan nog spullen te willen ophalen, liep de woning binnen en ging haar vader en moeder te lijf. Ook vernielde ze onder andere een laptop. De Tilburgse is op het bureau voor verder onderzoek ingesloten. Zij verzette zich hevig tegen haar aanhouding en beledigde daarbij agenten herhaaldelijk.

Ex-vriendin bedreigt Tilburger met mes

TILBURG: De politie heeft donderdagmorgen rond 02.30 uur een 22-jarige inwoonster van Tilburg aangehouden. Ze wordt ervan verdacht haar ex-vriend - een 33-jarige Tilburger - te hebben bedreigd met een mes tijdens een ruzie in hun woning in de wijk Korvel. Agenten waren eerder in die nacht al aan de deur geweest, omdat de vrouw per se de woning binnen wilde gaan. Dat gebeurde met begeleiding van de agenten, maar nadien liep het toch weer uit de hand. De Tilburgse is meegenomen naar het bureau.

Tilburgse beroofd van geld bij haar woning

TILBURG: Een 62-jarige Tilburgse is woensdagmiddag kort voor 16.00 uur beroofd. De vrouw kwam thuis bij haar appartement aan de Piusstraat, opende de deur en kreeg toen een duw in haar rug van een onbekende man met een bivakmuts op. Hij eiste geld van de vrouw wat zij vervolgens gaf. Vervolgens liep de berover weg. De hevig geëmotioneerde vrouw belde direct de politie. Diverse agenten hebben nog gezocht in en rondom het gebouw, maar de dader helaas niet aangetroffen. Het gaat om een getinte man van circa 1.80 meter.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 17-06-2010 12:00 | © Regio Midden en West Brabant |