Gemeente Lopik

Defecte mailserver

Vrijdag 11 juni jl. om 11.30 uur heeft de gemeente Lopik te kampen gehad met een defecte mailserver. Meteen daarna is hard gewerkt aan het herstellen van e.e.a. Echter de e-mailberichten die vrijdag 11 juni jl. tussen 07.00 - 11.30 uur zijn binnengekomen, konden helaas niet meer worden teruggehaald.
Mocht u op genoemde datum en tijdstip een e-mailbericht hebben gestuurd aan (één van) onze medewerkers, dan heeft dit bericht hem of haar wellicht niet bereikt. Wij verzoeken u uw bericht in dat geval nogmaals te versturen, waarna wij z.s.m. tot afhandeling zullen overgaan. Onze excuses voor de overlast!

Vrijdag 11 juni 2010 om 11.30 uur heeft de gemeente Lopik te kampen gehad met een kapotte mailserver. Meteen daarna is hard gewerkt aan het herstellen van e.e.a.
Echter de e-mailberichten die vrijdag 11 juni jl. tussen 07.00 - 11.30 uur zijn binnengekomen, konden helaas niet meer worden teruggehaald. Mocht u op genoemde datum en tijdstip een e-mailbericht hebben gestuurd aan (één van) onze medewerkers, dan heeft dit bericht hem of haar waarschijnlijk niet bereikt. Wij verzoeken u uw bericht in dat geval nogmaals te versturen, waarna wij z.s.m. tot afhandeling zullen overgaan.
Onze excuses voor de overlast!