Gemeente Hoorn

Sportdraagmedaille voor de heer Cor van Valderen

Op woensdag 16 juni ontving de heer Cor van Valderen een sportdraagmedaille van de gemeente Hoorn uit handen van wethouder Aart Ruppert. De heer Van Valderen nam op 17 oktober vorig jaar afscheid als vrijwilliger, trainer en bestuurslid van zwemvereniging INO.

De heer Van Alderen heeft zich tientallen jaren ingezet voor zwemvereniging INO. In 1981 kwam hij bij de vereniging binnen als lid. Later zette hij zich actief in voor de vereniging als vrijwilliger, trainer en bestuurslid. Vorig jaar besloot hij zijn eigen restaurant te openen. Door het runnen van een restaurant heeft hij geen tijd meer voor vrijwillige werkzaamheden. Wel blijft hij betrokken bij de vereniging.

Aart Ruppert en Cor van Valderen

Werkzaamheden De heer van Alderen hield zich bij zwemvereniging INO onder andere bezig met: * het ondersteunen van pupillen tijdens wedstrijden voor de 5 kamp; * het organiseren van de jaarlijkse nachtmarathon; * het geven van training aan groepen kinderen met A-diploma tot senioren; * het jaarlijkse INO festijn voor leden.

De heer Van Alderen ontving de sportdraagmedaille van de gemeente Hoorn tijdens de jaarvergadering van zwemvereniging INO. De sportdraagmedaille heeft de inscriptie: MISTER (MARATHON) INO.