Gemeente Ermelo


Deel jouw Veluwegevoel www.develuwemooimijnplek.nl

Bloeiende heidevelden, een oude boerderij, stuifzand of een uitgestrekt bos: de Veluwe is rijk aan bijzondere plekken. Mooie plekken die Veluwenaren als geen ander kennen. Maar bestaat er eigenlijk een typisch Veluwegevoel? En wat is dat dan? Neem voor het antwoord op deze vragen een kijkje op http://www.develuwemooimijnplek.nl/, ontdek het Veluwegevoel en deel je eigen Veluwegevoel met de andere bezoekers!

Top 10 mooiste plekken
Op de website http://www.develuwemooimijnplek.nl/ kunnen mensen laten zien waarom zij trots zijn op de Veluwe, door een foto te plaatsen van hun mooiste plek op de Veluwe. De website vormt zo een rijke database met allerlei prachtige en veelzijdige plekken. Andere bezoekers kunnen een mooiste plek waarderen door een aantal sterren te geven. In het najaar wordt een top 10 gevormd van de plekken met de hoogste waarderingen. Langs deze mooiste plekken komt een fietsroute, zodat iedereen er van kan genieten.

Plaats een foto
Heb jij een foto van jouw mooiste plek op de foto? Ga dan naar http://www.develuwemooimijnplek.nl/. Daar kun je de foto eenvoudig op de site plaatsen, voorzien van een korte motivatie. Wie weet komt jouw foto wel in de top 10 van allermooiste plekken!

Deze publiekscampagne is een initiatief van de provincie Gelderland met medewerking van het Veluws Bureau voor Toerisme.