FloraHolland



Uitreiking Kwaliteits- en Regelmaat Awards Tulp 2010 Venlo

VENLO (17 juni 2010) - Net zoals voorafgaande jaren heeft FloraHolland Venlo weer de Kwaliteits- en Regelmaat Award Tulp uitgereikt aan drie tulpenaanvoerders van Venlo.

Van januari tot en met Pasen 2010 is gekeken naar aanvoerders die het meeste aantal dagen hebben aangevoerd in Venlo in combinatie met het hoogste A1-percentage en het minste aantal herkeuren. De drie hoogst scorende aanvoerders kregen afgelopen week uit handen van Anita Peters, Assortimentsmanager Snijbloemen, de Kwaliteits- en Regelmaat Award Tulp 2010 uitgereikt.

Wederom was het een spannende competitie dit jaar. Niet voor de 1e plaats, want die ging voor het derde opeenvolgende jaar naar de Firma Wireco uit Ursem. Deze tulpenaanvoerder is de enige aanvoerder die alle veildagen gedurende de aangegeven periode op Venlo product voor de klok heeft gebracht. De aanvoerders op de plaatsen 2 en 3 zitten maar 1 veildag van elkaar verwijderd. Met 6 dagen minder aanvoeren dan Wireco ging de 2e plaats uiteindelijk naar J&S van Leeuwen uit Melderslo. De 3de plaats was tenslotte voor Korsten-Maessen uit Beringe. Alle drie de prijswinnaars kregen naast de Award ook een fraai regiopakket met lekkernijen uitgereikt.