Wanneer kan je stoppen met werken?

17/06/2010 16:14

De Rentenier

Stoppen met (moeten) werken. Wanneer kun je lekker rentenieren?

Primeur: de eerste onafhankelijke website in Nederland waar je echt kunt berekenen wanneer je kunt stoppen met werken.

De meeste mensen dromen er alleen van, maar de werkelijkheid komt nu dichtbij omdat je nu online kunt berekenen wanneer je kunt rentenieren.

Op www.derentenier.com kun je eenvoudig berekenen wanneer je kunt stoppen met werken of aangeven wanneer je wilt stoppen met werken. Je ziet dan ook gelijk wat je nog moet sparen voor die tijd. Bekijk alle mogelijkheden. Heeft u commentaar of tips? Stuur dan een mail naar info@derentenier.com.

Achtergrondinformatie

Twee vrienden, Hyuk Brands en Wouter van de Velde, waren op een avond samen bezig met een aantal berekeningen. Al snel bleek hoe leuk het was om alles op een rijtje te zetten en verschillende uitkomsten te bekijken. Er zijn vele discussies gaande op allerlei sites maar niemand die een berekening mogelijk maakt. En als het al mogelijk is, dan zijn de berekeningen erg summier.

Bovendien is de info op websites gekleurd en leidt alles direct naar een of andere verzekeraar of kredietverstrekker.

'Er moeten meer mensen zijn die een dergelijke berekening willen maken', aldus Hyuk. En al snel was 'DeRentenier.com' geboren. Wij kunnen voorlopig nog niet stoppen met werken maar we hopen wel dat anderen net zoveel plezier hebben met het uitdokteren van wanneer je daadwerkelijk kunt stoppen.





http://www.derentenier.com