Politie Kennemerland

Gewonden bij aanrijdingen

HAARLEM, OVERVEEN, hOOFDDORP, 17-06-2010

HAARLEM, 16 juni Een 49-jarige man uit Haarlem is woensdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding. De man reed rond 16.30 uur op zijn snorfiets op de Spaarndamseweg en werd aangereden door een auto bestuurd door een 28-jarige Haarlemmer. Het slachtoffer liep o.a. hoofdletsel op en is voor behandeling naar een ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de precieze toedracht van de aanrijding.

Jongen gewond na aanrijding
HOOFDDORP, 17 juni Een 15-jarige jongen uit Hoofddorp is donderdagochtend gewond geraakt bij een aanrijding. De jongen reed rond 10.00 uur op zijn fiets in de Broekermeerstraat en werd aangereden door een auto die werd bestuurd door een 66-jarige vrouw uit Hoofddorp. De jongen is voor behandeling naar een ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de precieze toedracht van de aanrijding.

Vrouw gewond na aanrijding
OVERVEEN, 17 juni Een 65-jarige vrouw uit Zwolle is donderdagochtend gewond geraakt bij een aanrijding. De vrouw reed rond 11.15 uur op haar fiets vanaf een parkeerterrein de Zeeweg op en verleende geen voorrang aan een auto bestuurd door een 31-jarige man uit Amsterdam. De vrouw is voor behandeling naar een ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de precieze toedracht van de aanrijding.