Gemeente Amsterdam stadsdeel Zuid


17 juni 2010

---

Verbetering kruispunt Willemsparkweg/Koninginneweg/Emmastraat

Indienen zienswijzen

16 juni 2010

Stadsdeel Zuid werkt aan verbetering van het kruispunt Willemsparkweg/Koninginneweg/Emmastraat. Het stadsdeel heeft een herinrichtingsplan opgesteld. Met het plan moet de verkeersveiligheid op het kruispunt voor alle verkeersdeelnemers verbeteren. Bewoners en belanghebbenden kunnen hun zienswijze indienen.

In de afgelopen maanden zijn er twee informatieavonden geweest over het herinrichtingsplan. Gebleken is dat er zowel voor- als tegenstanders zijn van dit plan. Tijdens de tweede informatieavond op 21 april 2010 heeft het stadsdeel gezegd dat bewoners en belanghebbenden, zowel voor- als tegenstanders, hun schriftelijke zienswijzen kunnen indienen op het plan. Zo krijgt het stadsdeel het beste inzicht in wat er leeft in de buurt.

knelpunt kruispunt

Bewoners en belanghebbenden hebben van het stadsdeel een brief (PDF) ontvangen. Bewoners en belanghebbenden hebben zes weken om hun zienswijze aan het stadsdeel te sturen. De uiterste ontvangstdatum is dinsdag 27 juli 2010.

De tekening van het herinrichtingsplan vindt u op de pagina onder Werk aan de weg. Daar staat ook het verslag van de laatste informatieavond van 21 april.

De ontvangen zienswijzen worden verwerkt in een zogeheten Nota van Beantwoording. Alle indieners van zienswijzen ontvangen de Nota van Beantwoording. Verder wordt deze nota gepubliceerd op de website en ter inzage gelegd op de stadsdeelkantoren.

Zienswijzen kunnen tot dinsdag 27 juli 2010 - uitsluitend schriftelijk- worden gestuurd aan:

Stadsdeel Zuid
t.a.v. Dagelijks Bestuur
Antwoordnummer 27120
1000 TN Amsterdam