Ingezonden persbericht

MSA-ICT organiseert twee seminars over virtualisatie op 17 juni en 22 juni
In samenwerking met HP, IBM, VMware en Microsoft geeft MSA-ICT inzicht in wat virtualisatie oplevert

Houten, 27 mei 2010 - MSA-ICT, de ICT-dienstverlener voor het MKB en de overheid,
organiseert twee informatieve Virtualisatie Events. Wat levert virtualisatie op voor een organisatie? Deze vraag zal in samenwerking met organisaties HP, IBM, VMware en Microsoft tijdens de Virtualisatie Events op 17 en 22 juni worden beantwoord.

Servervirtualisatie zal het komende jaar een flinke vlucht nemen en het aandeel gevirtualiseerde servers zal de komende jaren verder toenemen verwacht IDC. Dit heeft grote consequenties voor het IT-beheer. De bestaande werkwijze moet worden aangepast en steeds meer beheerwerkzaamheden worden geautomatiseerd. Virtualisatie kan het ICT-beheer efficiënter maken, daarnaast dienen bedrijven zich te realiseren dat wanneer ze willen groeien, de ICT-afdeling daar adequaat op moet kunnen inspelen. ICT kan een remmende factor zijn op bewegingen van organisaties wat vervolgens kan leiden tot verzwakking van de concurrentiepositie en het verlies van klanten en inkomsten. Servervirtualisatie biedt de mogelijkheid om snel de schaalgrootte of de locatie van de ict-omgeving aan te passen. Applicatievirtualisatie zorgt ervoor dat de levertijd van een nieuwe applicatie aanzienlijk kan worden verkort.

Tijdens de Virtualisatie Events informeert MSA-ICT de deelnemers over de mogelijkheden van virtualisatie. Een praktijkcase maakt inzichtelijk hoe een virtualisatietraject aangepakt kan worden. Op 17 juni vindt het Virtualisatie Event plaats in samenwerking met Microsoft & HP en op 22 juni wordt het Virtualisatie Event georganiseerd in samenwerking met IBM & VMWare.

Het programma voor deze dagen ziet er als volgt uit:

17 juni:
~ 09.30 uur - Ontvangst
~ 10.00 uur - Welkom
~ 10.05 uur - MSA-ICT
~ 10.30 uur - Klant Case
~ 10.55 uur - Presentatie HP
~ 11.20 uur - Presentatie Microsoft
~ 11.55 uur - Afsluiting plenaire programma
~ 12.00 uur - Lunch met waterproeverij
~ 13.00 uur - Einde

22 juni:
~ 09.30 uur - Ontvangst
~ 10.00 uur - Welkom
~ 10.05 uur - MSA-ICT
~ 10.30 uur -Klant Case
~ 10.55 uur - Presentatie IBM
~ 11.20 uur - Presentatie VMware
~ 11.55 uur - Afsluiting plenaire programma
~ 12.00 uur - Lunch met waterproeverij
~ 13.00 uur - Einde

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.
Het seminar vindt plaats bij MSA-ICT, Vleugelboot 8, te Houten.
Inschrijven kan via: www.msa-ict.nl

Over MSA-ICT
MSA-ICT is een ICT-dienstverlener met meer dan twintig jaar ervaring in het Nederlandse bedrijfsleven en overheidswezen. Met de onderdelen MegaSellers.nl, MSA-ICT Business Services en MSA-ICT Logistic Services helpt het bedrijf organisaties processen te automatiseren, winstgevende beslissingen te nemen en groei te realiseren. De persoonlijke benadering van klanten, de soepele logistieke afhandeling en de technische en bedrijfsmatige kennis van de adviseurs zorgen voor een succesvolle implementatie. Voor meer informatie over diensten en producten van MSA-ICT, zie: www.msa-ict.nl.



Ingezonden persbericht