Ingezonden persbericht

Ontdek je eigen woonstijl met het vtwonen moodboard

Hoofddorp, 17 juni 2010 ­ Nederlands bekendste woonnmerk vtwonen heeft sinds kort een nieuwe feature op haar vernieuwde website: het digitale moodboard.

()
Mijn stijl - wat is die eigenlijk? Welke sfeer wil ik in huis? Op vtwonen.nl kun je nu ontdekken wat je persoonlijke woonstijl is en aan de slag gaan met het digitale moodboard.
Stilistentruc
Het is dé stilistentruc om snel een sfeer te creëren; een moodboard maken. Met een zelf samengesteld moodboard heb je in één overzicht een impressie van jouw persoonlijke stijl.
Je eigen draai
Begin helemaal blanco aan je eigen moodboard op vtwonen.nl en creeër je persoonlijke sfeer. Of open een bestaand moodboard van de redactie of een andere bezoeker en geef hieraan je eigen draai. Op deze manier wordt het herinrichten of veranderen van je huis en het kiezen van de juiste kleuren en meubels een stuk makkelijker.
Mijn vtwonen
Gebruik de inspirerende vtwonen-beelden, gecategoriseerd op kleur, ruimte en woonstijl of voeg eigen foto's toe. Klaar? Sla je moodboard op in 'mijn vtwonen'. Je kunt 'm ook printen en naar jezelf of een vriend mailen.

Kijk op www.vtwonen.nl/moodboard of volg vtwonen via twitter. (twitter.com/vtwonen)